Biļešu cenas uz Mesi jaunā kluba mačiem piedzīvojušas astronomisku kāpumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/ScanPix

Biļetes uz Lionela Mesi jaunā kluba Maiami "Inter" mačiem pēc slavenā argentīnieša pievienošanās komandai kļuvušas krietni dārgākas, vēsta "Reuters".

Lionels Mesi trešdien, 7. jūnijā, paziņoja, ka pēc Parīzes "Saint-Germain" pamešanas pievienosies ASV Augstākās futbola līgas (MLS) klubam Maiami "Inter".

Šobrīd nav zināmas detaļas par līguma finansiālo pusi, jo pats Mesi atzina, ka jaunā līguma detaļas vēl līdz galam nav apstiprinātas. Tiesa, jau ir skaidrs, ka "Inter" spēles gaidāmajā sezonā būs krietni dārgākas.

Biļešu izplatīšanas vietnes "TickPick" zīmola vadītājs Kails Zorns sarunā ar "Reuters" skaidroja, ka biļetes uz Mesi debijas spēli, visticamāk, būšot dārgākās MLS vēsturē.

Mesi pirmā spēle Maiami kluba rindās, iespējams būs 21. jūlija spēle pret "Cruz Azul" vienību. Pirms Mesi paziņojuma lētākās biļetes uz šo maču maksāja 29 ASV dolārus. Tagad biļete šajā pašā sēdvietu sektorā izmaksā 329 eiro.

"Teju uzreiz pēc ziņām, ka Mesi grasās pārcelties uz ASV mēs novērojām Maiami "Inter" spēļu biļešu cenas kāpumu. Ņemot vērā, ka viņš, iespējams, ir visu laiku labākais futbolists, mēs sagaidām, ka katrā Maiami "Inter" uzbraukuma mačā tiks gāzts vietējā stadiona biļešu cenu rekords," sacījis Zorns.

Argentīnas futbola leģenda pēdējās divas sezonas pavadīja Francijas klubā Parīzes "Saint-Germain". Šosezon parīziešu rindās Mesi laukumā devās 41 mačā un guva 21 vārtus.

Decembrī Mesi aizveda Argentīnas izlasi līdz uzvarai Pasaules kausā, pirmo reizi karjerā izcīnot prestižākā valstsvienības turnīra trofeju. Aizpērn viņš pirmo reizi karjerā uzvarēja arī Dienvidamerikas čempionātā jeb "Copa America".

Ar PSG Mesi kļuva par divkārtēju Francijas čempionu un pērn uzvarēja arī valsts kausa izcīņā.

Pirms tam Mesi kopš 13 gadu vecuma bija Spānijas kluba "Barcelona" paspārnē. Kopā ar Barselonas vienību argentīnietis kļuva par Spānijas čempionu (10 reizes), uzvarēja Karaļa kausa izcīņā (7), UEFA Čempionu līgā (4) un vēl vairākos klubu turnīros.

Mesi karjeras laikā septiņas reizes ieguvis "Ballon d’Or" balvu, ko pasniedz gada labākajam futbolistam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu