"Kam tu būsi vajadzīga?" Timma un Sedokova turpina publiski risināt attiecību nesaskaņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: janis.timma/instagram

Latviešu basketbolists Jānis Timma un ukraiņu dziedātāja Anna Sedokova savas attiecību nesaskaņas turpina risināt soctīklos. 

Abi patlaban atrodas katrs savā valstī – Timma ASV, savukārt Anna - Krievijā.

Sedokova "Instagram" ievietojusi video rullīti, kurā liek noprast, ka šādu jautājumu viņai uzdevis vīrs: "Ja mēs izšķirsimies, kam tu būsi vajadzīga?"

Video turpinājumā seko dažādu vīriešu foto, šķietami atbildot uz jautājumu un liekot noprast, ka viena viņa nebūs.

Foto: annasedokova/Instagram

Timma reaģēja uz šo video, izsakoties lakoniski: "Es ceru, ka šovakar tu mani nesatiksi. "Jau pēc brīža Timma "Instagram" īsajos video parādīja, ka ar naudas žūksni ieradies striptīzklubā, lietojot mirkļbriku #darukogribu.

Foto: janis.timma/instagram

Abu kaislības soctīklos aizsākās pagājušajā nedēļā, kad Timma rakstīja: "Tikko piedzīvoju dažas sliktākās stundas savā dzīvē. Vairs man nav, ko teikt. Jūs par to uzzināsiet drīz vai varbūt nekad. Ceru, ka nekad," viņš rakstīja.

Kā zināms, abi apprecējās 2020. gadā. Krievijas presē ik pa laikam izskan spekulācijas par abu šķiršanos. Un reiz tā patiešām notika. Anna pērn vasarā atklāja, ka pāris iepriekš bija uz laiku šķīrušies. Īpaši sarežģīts bijis kovidlaiks, kā arī tas, ka ģimenei nācās atvadīties no suņa Mambas.

Abi iepazinās, kad Timma bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu Timmu (tagad Ošu).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu