Sestdienas horoskops: 10. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: NZ3/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 10. jūnijam. 

AUNS

Aizvadītā nedēļa bijusi spraiga. Atceries, ka enerģijas resursi nav bezgalīgi un ir jāatpūšas. Vasarīgais noskaņojums mudinās uz romantiskiem piedzīvojumiem.

VĒRSIS

Šodien mīļuprāt rosīsies piemājas dārziņā vai vasarnīcā, kopjot puķu dobes. Ja tas nešķiet saistoši, tad jādodas izbraucienā pie dabas. Zemes spēka sajūta uzlādē ar enerģiju.

DVĪŅI

Var rasties kāda saspringta situācija. Esi uzmanīgs un neiesaisties svešu konfliktu risināšanā, ja neviens nelūdz. Lai diena būtu izdevusies, aicini kopā draugus un dodieties izbraucienā vai piknikā.

VĒZIS

Svarīga privātā dzīve. Sirds pukst straujāk, un vasaras smarža saviļņo. Pa dienu apdari svarīgākos saimniecības darbus, bet vakarā ļaujies romantiskām noskaņām.

LAUVA

Šī diena kā radīta izklaidēm, piedzīvojumiem, sportiskām aktivitātēm un saviesīgiem pasākumiem. Tu esi kompānijas dvēsele un draugi priecīgi tevi satikt.

JAUNAVA

Atpūties un dari to, ko sirds kāro, ne to, kas būtu jādara it kā pienākuma pēc. Kādam dzīve var uzdāvāt burvīgus piedzīvojumus sirdslietās, kas nes pus solīti virs zemes.

SVARI

Prieku sagādās jautra bohēma draugu lokā un intriģējoši mīlas piedzīvojumi. Vasaras sajūta ir iedvesmojoša, un kāds domās arī par tālāku ceļojumu un atpūtu eksotiskās zemēs.

SKORPIONS

Sirdslietās domīgas noskaņas, un ģimenē jāgādā par saticību. Vēlams kaut kur iziet, nevis darboties mājās, jo tas var palielināt strīdiņu riskus.

STRĒLNIEKS

Mājās saviesīgas aktivitātes: dārza talka, grila pasākums vai sportiskas sacensības draugu lokā. Daudz smaidu un optimisma. Brīvajiem ļaudīm romantiski iedvesmojoša diena.

MEŽĀZIS

Pēc spraigām darba dienām ļoti vēlama mierīga atpūta – pastaiga dabā vai meditācija. Prieku sagādās arī kāds kultūras pasākums vai radošs hobijs.

ŪDENSVĪRS

Vari apciemot tuviniekus, sazināties ar tiem, kas svešatnē, un apmeklēt kultūras pasākumu, brīvdabas koncertu vai zaļumballi. Komunikācija ar jaukiem cilvēkiem sniegs pozitīvas emocijas.

ZIVIS

Atbalsti tuviniekus, palīdzi vecākās paaudzes radiniekiem un uzklausi bērnu vēlmes. Vari doties iepirkšanās tūrē vai uz amatnieku tirdziņu - tēriņi, kas saistīsies ar mājas saimniecību, būs lietderīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu