"Vecākais dēls ir sagādājis man šo prieku." Mūziķis Igo jau vairākus gadus ir vectētiņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Juris Lisovs/TVNET

Latviešu roka leģenda - Igo (īstajā vārdā Rodrigo Fomins) sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" pastāstīja par savu ģimeni. Viņš atklāja, ka jau vairākus gadus ir vectēvs savam pirmajam mazdēlam.

"Jā, mans vecākais dēls ir sagādājis man šo prieku. Man ir mazdēls Boriss, viņam ir trīs gadi. Gribētos satikt biežāk, bet gan Boriss ir aizņemts cilvēks, gan man ir aizvien daudz pienākumu," viņš smej. "Protams, mēs tiekamies."

Sarunā viņš dalījās arī ar to, kāds bijis kā tēvs saviem dēliem - Mikum un Dāvidam Vidvudam.

Viņš atklāti dalījās, kā mēģināja apvienot karjeru ar ģimenes dzīvi. "Savam pirmajam dēlam es biju vēl diezgan tāds tētis, kuru viņš redzēja, un tad, kad biju Liepājā starp visiem braucieniem apkārt pa pasauli, mums bija dažādi notikumi; gājām, braucām, pavadījām laiku kopā. Arī man pašam ir sajūta, ka es viņu redzēju daudz.

Ar otru dēlu… Tas jau bija laiks, kad bija vēl daudz citu pienākumu. Bija Liepājā mūzikas klubs un restorāns, sākās arī aktīva mana solokarjeras attīstība, un tas sakrita arī ar periodu, kad mēs ar Agru šķīrāmies, līdz ar to, protams, skaidrs, ka šādos gadījumos cietējs ir bērns.

Es no savas puses atceros to, ka, kur vien varēju, es ņēmu dēlu līdzi, braucām mašīnā un centos būt viņam blakus tik ilgi un tik daudz, lai viņš nezaudētu šo sajūtu.

Bet es jau domāju, ka viņš šā vai tā juta, ka nav kaut kas tā, kā vajadzētu būt, to jau bērni jūt."

Pilnu interviju par bērnību, karjeru, ģimeni un daudz ko citu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu