No Baltijas valstu galvaspilsētām degvielas cenu kāpums tikai Rīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degvielas uzpilde.
Degvielas uzpilde. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā darba nedēļā degvielas cenas auga Rīgā, Viļņā degvielas cenu izmaiņām bija atšķirīgas tendences - dīzeļdegvielas cena auga, savukārt benzīnam cena nemainījās, bet Tallinā degvielas cenas nemainījās. 

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Arī augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā auga par 1,3% un piektdien bija 1,614 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena pakāpās par 1,4% - līdz 1,434 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā nemainījās un tāpat kā iepriekšējā piektdienā bija 1,469 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena pakāpās par 0,9% - līdz 1,289 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas, un šīs darba nedēļas beigās maksāja attiecīgi 1,699 eiro un 1,499 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā samazinājās par 3,9% - līdz 0,735 eiro par litru, Tallinā peauga par 8,6% - līdz 0,76 eiro par litru, bet Viļņā saglabājās nemainīga - 0,622 eiro par litru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu