VIDEO Meivezera paraugcīņa pret mafijas bosa mazdēlu pārvēršas haosā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Svētdien, 11. jūnijā, kārtējo paraugdemonstrējuma cīņu aizvadīja leģendārais Floids Meivezers, bet šoreiz viņa paraugcīņa noslēdzās ar absolūtu haosu ringā.

Šī bija jau septītā reize, kad Meivezers pēc profesionālās karjeras beigām ringā izgāja paraugdemonstrējuma cīņā. Pretim viņam šoreiz stājās bēdīgi slavenā Ņujorkas mafijas bosa Džona Goti mazdēls Džons Goti trešais.

Cīņas gaitā 46 gadus vecais Meivezers ar savu pretinieku lielākoties rotaļājās, nemitīgi  sarunājoties ar viņu. Kad sestajā raundā bija atlikusi nedaudz mazāk kā minūte, abi cīkstoņi pie ringa malas saklinčojās, bet cīņas tiesnesis, tā vietā, lai izšķirtu abus bokserus, cīņu pārtrauca.

Goti gan nespēja samierināties ar iznākumu un metās Meivezeram virsū. Pieredzes bagātais bokseris gan ar šiem uzbrukumiem pārliecinoši tika galā un mirkli vēlāk ringā jau bija abu cīkstoņu komandu pārstāvji.

Tāpat kautiņi izcēlās arī tribīnēs, kamēr Meivezers pameta ringu un arēnu.

Pēc cīņas Goti savos sociālo mediju kontos atzīmēja Meivezeru, nosaucot viņu par "k*ci" un pasludinot, ka viņi būs ienaidnieki visu atlikušo dzīvi.

Meivezers savu profesionālo boksa karjeru noslēdza ar perfektu 50-0 bilanci. 30 gadus vecais Goti savā MMA karjerā ir uzvarējis piecas no sešām cīņām, kamēr profesionālā boksa ringā viņa bilance ir 2-0.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu