VIDEO Ābols stāsta par Zviedrijas hokejistu reakciju uz Latvijas hokeja bronzu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas hokeja izlases centra uzbrucējs Rodrigo Ābols sarunā ar TVNET pastāstīja par jauno kolēģu Engelholmas "Rogle" reakciju uz Latvijas valstsvienības izcīnīto bronzu.

27 gadus vecais Ābols iepriekšējās piecas sezonas pavadīja Zviedrijas augstākās līgas klubā "Orebro", divās no tām pildot arī kapteiņa pienākumus.

Jau sezonas gaitā bija zināms, ka centra uzbrucējs karjeru turpinās Zviedrijā, pievienojoties Engelholmas vienībai. Aizvadītajā nedēļā Ābols beidzot ticies ar saviem jaunajiem kolēģiem.

"Tas bija vairāk kā komandējums. Aizbraucu, lai satiktos ar jaunajiem komandas biedriem. Ar [kluba] vadību, ko nebiju saticis, ar treneriem. Tas bija foršs izbrauciens. Redzēju, ka tā ir ļoti forša pilsēta. Tas mani pārsteidza, jo iepriekš neko no pilsētas nebiju redzējis. Izrādās, ka ļoti forša un ģimenei draudzīga pilsēta. Ar sievu esam ļoti priecīgi," sarunā ar TVNET pastāstīja Ābols.

"Komandas biedri ar mani nobildēties negribēja, bet apsveica ar medaļu. Visi bija redzējuši, kāda bija atmosfēra hallē, kas notika sagaidīšanā. Visi bija ļoti pārsteigti, ka maza valsts var ko tādu sataisīt. Bet viņi arī redzēja, cik daudz tas nozīmē mūsu valstij."

Visu interviju ar Rodrigo Ābolu par aizvadīto pasaules čempionātu, dzīvi pēc vēsturiskās uzvaras pār ASV un nākotni Engelhomā jau šonedēļ meklējiet TVNET tiešsaistes žurnālā KLIK.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu