VIDEO Sievieti Jelgavā notriec uz gājēju pārejas. Cietušajai izsaka brīdinājumu, bet šoferis tiek cauri sveikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: Gena Melendrez/Shutterstock

Jelgavā kādu jaunu sievieti uz gājēju pārejas notriekusi vieglā automašīna. Viņa ir pārliecināta, ka ielu šķērsoja, kad gājējiem luksoforā dega zaļā gaisma, taču policija likusi parakstīt protokolu, kurā rakstīts, ka jauniete ir vainīga, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Video: Raidījuma "Bez tabu" sižets

Sieviete pēc sadursmes, būdama šokā, piekrita šofera palīdzībai un aicinājumam iekāpt transportlīdzeklī, lai apsēstos. Gados vecais autovadītājs sievietes klātbūtnē arī sazinājies ar operatīvajiem dienestiem. Ieradušies mediķi un policija.

Taču pirms tam autovadītājs gājējai esot atvainojies par notikušo, pilnībā atzīstot savu vainu.

Sieviete tika nogādāta slimnīcā, kur ieradās arī policisti, kuri apgalvoja, ka videonovērošanas kameru ierakstos skaidri redzams, ka gājēja ielu šķērsoja pie neatļautā signāla, un lika parakstīt protokolu.  

Pēc pāris stundām jauniete saņēma policijas lēmumu, kur minēts, ka viņa šķērsojusi pāreju pie sarkanā aizliedzošā signāla, un par notikušo izteikts brīdinājums. Taču par negadījumu un iesaistīto šoferi nekas netiek minēts.

Policijas komentārs ir lakonisks: "Ņemot vērā, ka sākotnēji pieņemtais lēmums ir pārsūdzēts un notiek administratīvā procesa atkārtota izskatīšana, Valsts policija plašākus komentārus šobrīd nesniedz."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu