Deivids Bekhems publisko sirsnīgu video, parādot sirsnīgās tēva un meitas attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: davidbeckham/ Instagram

Bijušais britu futbolists Deivids Bekhems sociālos tīklos dalījies ar sirsnīgo video, apmeklējot koncertu ar savu meitu Hārperi.

Tēvs un meita bija devušies uz Harija Stailza koncertu. Viņš "Instagram" publiskojis sirsnīgu video, pavadot šo koncertu kopā ar savu meitu. Bekhems publiskajā telpā tiek dēvēts par vienu no ģimeniskākajiem populārajiem sportistiem. 

Video fragmentā redzams, kā tēvs un meita bauda koncertu, kopā dziedot  dziesmu, bet video noslēgumā sniedz viens otram buču.

Video novērtējuši Bekhema fani, rakstot, cik fantastiskas ir meitas un tēva attiecības. Citus šis video aizkustinājis, ka radusies vēlme apskaut savu tēvu. 

Pirms vairākiem gadiem Bekhems par foto, kurā deva buču savai meitai izpelnījās plašu rezonansi. Pulciņš satrauktu komentētāju tēva un meitas sabučošanos uz lūpām dēvējuši par nepieņemamu un pat pretīgu.

Bildes analizēšanai klāt ķērās pretrunīgi vērtētais britu TV raidījumu vadītās Pīrss Morgans, kurš raidījuma "Good Morning" ēterā Bekhema buču meitai nodēvēja par biedējošu un dīvainu.

Deivids jau vairāk nekā 20 gadus ir precējies ar modes dizaineri, bijušās grupas "Spice Girls" dalībnieci Viktoriju Bekhemu. Pāris audzina četrus bērnus – trīs dēlus un meitu. Vecākais dēls Bruklins Bekhems pērn apprecējās, par sievu apņemot amerikāņu miljardu mantinieci aktrisi Nikolu Pelcu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu