Sirsnīgi! Hokejisti Bukarts un Džeriņš viesojās pie asinsdonoriem, lai pateiktos par svarīgo darbu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts asinsdonoru centrs/ Facebook

Hokeja bronzas medaļnieki Roberts Bukarts un Andris Džeriņš viesojās donoru pieņemšanas vietā Sēlspils ielā, lai iepriecinātu asinsdonorus un pateiktos par šo svarīgo darbu - ziedot asinis.

"Satikt un nofotografēties ar mūsu mūsu bronzas čempioniem, paturēt rokās kausu un kaklā iekārt medaļas bija liels prieks un gandarījums gan mūsu uzticīgajiem donoriem, gan čaklajiem asinsdienesta darbiniekiem," vēstīja Valsts asinsdonoru centrs.

"Esam vienoti gan uzvarās, gan brīžos, kad mums ir vienam otram jāpalīdz," atgādinot par šo svarīgo darbu - ziedot asinis - pauda centrs.

Vērts atzīmēt arī to, ka, lai atzīmētu asinsdonoru kustības vienotību un nozīmi līdzcilvēku dzīvību glābšanā, kopā ar "Origo" un STAR FM Latvia ikviens aicināts uz Pasaules asinsdonoru nedēļas noslēguma pasākumu.

16. jūnijā visas dienas laikā plkst.12.00-16.00 laukumā pie t/c "Origo" garāmgājējus un apmeklētājus priecēs īpašā radio "Star FM" pop-up studija, kuras dīdžeji Maija Rozīte un Oskars Lepers rūpēsies par svētku noskaņu.

Pie viņiem klātienē dienas laikā viesosies hokeja bronzas medaļnieki Miks Indrašis un Rihards Bukarts, mūziķi Fiņķis, Katrina Gupalo Music un Elizabete Gaile Music, kā arī grupa "Sudden Lights" un citi pārsteiguma viesi.

Pasākuma laikā ikvienam būs iespēja uzzināt savu asins grupu un izmērīt hemoglobīna līmeni, kā arī noziedot asinis Valsts asinsdonoru centra mobilajā autobusā.

"Tev ir iespēja izglābt 3 cilvēku dzīvības vien 15 minūtēs!

Nestāvi malā un nāc ziedot asinis," atgādina Valsts asinsdonoru centrs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu