Graudiņa/Samoilova sasniedz Jūrmalas turnīra izslēgšanas spēles

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anastasija Samoilova
Anastasija Samoilova Foto: volleyballworld.com

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Samoilova piektdien uzvarēja Pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Challenge" posma Jūrmalā pirmajā mačā un jau nodrošināja vietu izslēgšanas spēlēs.

Graudiņa/Samoilova, kuras turnīrā izsētas ar pirmo numuru ar 2-0 (21:15, 21:14) ASV pāri Broka Bauere/Keitija Hortone (24.).

Latvijas duets šodien aizvadīs vēl vienu maču, kurā cīnīsies par pirmo vietu apakšgrupā pret brazīlietēm Andresu Ramalho un Vitoriju Rodrigesu (13.) vai amerikānietēm Džūliju Skoulzu un Betsiju Flintu (12.).

Savukārt plkst.11.30 pirmo maču turnīrā aizvadīs arī Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš (6.), kuri tiksies ar poļiem Pjotru Kantoru un Jakubu Zdibeku (19.).

Jau ziņots, ka pirmajā mačā neveiksmi piedzīvoja Anete Namiķe/Varvara Brailko (23.) un cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs turpinās pret lietuvietēm Moniku Pauļikieni un Aini Raupelīti (14.).

Uzvarētāji piektdien cīņā par pirmo vietu grupā tiksies ar grupas otras spēles uzvarētājiem, bet zaudētāji - ar zaudētājiem.

Pagājušajā gadā, kad BPT sacensības tika rīkotas pirmo gadu, Jūrmalā notika prestižākais "Elite 16" sērijas turnīrs, bet šogad tiek rīkots pēc ranga otrais "Challenge" posms, kurā latviešiem ir lielākas iespējas startēt un cīnīties par godalgām.

Pērn neviens no Latvijas pāriem, kas piedalījās pamatturnīrā, neiekļuva ceturtdaļfinālā, kamēr uzvaru svinēja Itālijas vīriešu un Kanādas sieviešu dueti.

Turnīrā gaidāmi sportisti no 32 dalībvalstīm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu