Graudiņa/Samoilova un Samoilovs/Šmēdiņš cīnīsies Jūrmalas BPT "Challenge" astotdaļfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tīna Laura Graudiņa (no kreisās) un Anastasija Samoilova
Tīna Laura Graudiņa (no kreisās) un Anastasija Samoilova Foto: Vadims Morozovs

Divi Latvijas pludmales volejbola dueti Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Samoilova un Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš 17. jūnijā cīnīsies Pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Challenge" posma Jūrmalā izslēgšanas spēlēs.

Pirmās plkst. 14 centrālajā kortā laukumā dosies turnīra galvenās favorītes Graudiņa un Samoilova, kuru pretinieces tiks noskaidrotas sestdien "play-off" spēļu kārtā grupu trešo vietu ieguvēju cīņā. Tajā tiksies vācu duets Laura Ludviga/Luisa Lipmane (20.) un amerikānietes Džūlija Skolza un Betsija Flinta (12.).

Plkst. 16 maču centrālajā kortā aizvadīs Samoilovs un Šmēdiņš (6.), kuri tiksies ar amerikāņiem Trevoru Krebu un Teo Branneru (16.).

Sestdien notiks arī ceturtdaļfināli, bet pirmo četru vietu sadalījums kļūs zināms svētdien.

Pagājušajā gadā, kad BPT sacensības tika rīkotas pirmo gadu, Jūrmalā notika prestižākais "Elite 16" sērijas turnīrs, bet šogad tiek rīkots pēc ranga otrais "Challenge" posms, lai latviešiem būtu lielākas iespējas startēt un cīnīties par godalgām.

Pērn neviens no Latvijas pāriem, kas piedalījās pamatturnīrā, neiekļuva ceturtdaļfinālā, bet uzvaru svinēja Itālijas vīriešu un Kanādas sieviešu dueti.

Turnīrā ir pieteikti sportisti no 32 dalībvalstīm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu