"Tu mani skūpstīji un pēri." Nepilngadīgā pārnakšņo režisora Ulda Cipsta mājās un apsūdz viņu uzmācībā

Apollo.lv
Foto: Shutterstock/Uldis Cipsts/Facebook.com/Apollo.lv kolāža

Nepilngadīga meitene apsūdzējusi režisoru Uldi Cipstu seksuālā uzmācībā ballītē, kas notika režisora mājās. Pierādījums – intīma sarakste – nodota policijā. Šobrīd zināms tikai tas, ko saka režisors, un tas, ko saka meitenes pārstāve, kura apgalvo: režisors mazai meitenei sabojājis bērnību. To, kas notika ballītes vakarā, Uldis Cipsts izstāstīja intervijā tiešsaistes žurnālā "Klik"

Kas īsti ir ar to saraksti telefonā? Cik saprotu, tā ir meitenes pierādījums tam, ka kaut kas tajā vakarā tomēr notika.

Jā, nākamajā dienā viņa man raksta: "Vai tu zini, kas notika vakar vakarā?"

Es rakstu: "Nē, kas notika?"

Viņa atbild: "Tu mani skūpstīji un pēri."

Es viņai atbildēju: "O, forši, dabūji pērienu no režisora, varbūt tev tas vajadzīgs, varbūt tev tas patīk!"

Man likās, ka tas ir joks, un kā uz joku es arī atbildēju, piespēlējot līdzi jokam. Bet, ja šo sarunu bez konteksta kādam parāda, tad var likties: oho.

Nākamajā rītā pēc tās ballītes viņa ar manu sievu padzēra kafiju – es biju aizvedis bērnu uz dārziņu, vēl ar viņu satikos, kad viņa gāja prom. Viņa mani apskāva, pateica: paldies tev par naktsmājām, bija baigi forši. Un aizgāja. Un tajā dienā vēlāk notika tā mūsu sarakste. Un vēl pēc dienas viņa man raksta: "Bet zini, man ir zilumi." Es, joprojām nesaskatot tajā visā neko tādu, atbildēju kaut ko tādu kā – es ļoti atvainojos, es tā negribēju. Nu ko man citu rakstīt - joks turpinās, spēlēju līdzi. Un tas beidzās tā, kā beidzās.

Pilnu interviju ar Uldi Cipstu par ballītes notikumiem, meitenes pārstāves komentārus un policijas informāciju lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik"

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu