Elīna Fūrmane atklāj, ka redz sevi mātes lomā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: shedjella/ Instagram

Amerikā dzīvojusī uzņēmēja un mūzikas industrijas pārstāve Elīna Fūrmane uz īsu brīdi bija ieradusies Latvijā. Viņa sniedza interviju "Youtube" sarunu šovam "Generation Famous", atklājot, ka redz sevi nākotnē mātes lomā.

Nesen tapa zināms, ka viņas draugs Nataniels izteicis bildinājumu. Par savu vīrieti viņa ir pārliecināta un teic, ka visas attiecības līdz šim bijušas tikai "treniņš uz to īsto un vienīgo".

Elīna teic, ka nākotne rādīs, kā abiem veiksies, un viņa apzinās, ka attiecības ir liels darbs. "Ir tāds īstais un vienīgais, kuram esi gatavs atdot visu un kurš arī tev atdod visu." 

Atbildot uz jautājumu, kādām īpašībām jāpiemīt īstajam un vienīgajam, Elīna teic, ka pavisam noteikti tās ir kopīgas intereses, laba sirds un vēl - Nate ir Elīnas "mugura" jeb stiprais plecs un atbalsts.

Elīna arī atbildēja, kur viņa sevi redz pēc desmit gadiem: "Pēc desmit gadiem man būs 46, vēl četri - un jau piecdesmitnieks klauvē! Cerams, ka tajos 46 būs bērniņš izdevies, vismaz viens!"

Fūrmanei ir savs apģērbu bizness Amerikā un joprojām viņa ik pa laikam uzstājas kā DJ. Nu viņa plāno sākt darboties arī nekustamā īpašuma jomā, sakot: ja var pārdot mūziku, varēs pārdot arī nekustamos īpašumus.

 "Apollo.lv" jau vēstīja, ka Amerikā dzīvojošā Elīna Fūrmane nesen paziņoja par saderināšanos ar mīļoto vīrieti dīdžeju menedžeri Natanielu. Viņa atklāja arī savu bildinājuma stāstu.

Ella un Nataniels ir kopā trīsarpus gadus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu