"Neste Latvija" skaidras naudas atlikumu varēs saņemt QR koda formātā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degvielas uzpildes stacija "Neste". Ilustratīvs attēls.
Degvielas uzpildes stacija "Neste". Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Degvielas tirgotājs "Neste Latvija" 43 "Neste" degvielas uzpildes stacijās piedāvā skaidras naudas atlikumu saņemt QR koda formātā, pavēstīja uzņēmuma pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka tuvākajā laikā šādu iespēju plānots nodrošināt visās "Neste" degvielas uzpildes stacijās Latvijā.

"Neste Latvija" valdes priekšsēdētājs Armands Beiziķis skaidro, ka uzņēmums regulāri pārskata klientu norēķinu paradumus. QR kodu ieviešana maksāšanas terminālos apmaksu padarīs vēl ātrāku tiem, kuri ikdienā labprātāk norēķinās ar skaidru naudu, norāda Beiziķis.

Reizēs, kad klients izvēlēsies veikt apmaksu ar skaidru naudu, bet degviela nebūs ielieta par pilnu summu un starpība būs lielāka par trīs eiro, tiks izdrukāts čeks ar unikālu QR kodu, kurā būs pieejams naudas atlikums.

Šo kodu varēs noskenēt un izmantot jebkurā "Neste Latvija" uzpildes stacijā vēl trīs mēnešus pēc koda saņemšanas.

Gadījumā, ja vienā uzpildes reizē netiks izmantota visa QR koda summa, atkal tiks izdrukāts jauns čeks ar unikālu QR kodu, ko varēs izmantot citā reizē.

QR kodu varēs summēt gan ar citiem QR kodiem, gan ar skaidru naudu, tāpat arī unikālo kodu būs iespējams summēt ar lojalitātes kartēm.

Jau ziņots, ka "Neste Latvija" apgrozījums pagājušajā gadā bija 566,847 miljoni eiro, kas ir par 46,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 68,4% - līdz 15,351 miljonam eiro.

Uzņēmums "Neste Latvija" reģistrēts 1993. gadā, un tā pamatkapitāls ir 15,03 miljoni eiro. "Neste Latvija" īpašnieks ir Nīderlandes "Neste Affiliate".

Pēc Valsts ieņēmumu dienesta datiem, 2022. gadā "Neste Latvija" bija lielākais degvielas mazumtirgotājs Latvijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu