"Viņu noguldīs." Britu boksa zvaigzne nosauc pretinieku, kuru Usiks neuzvarētu

Apollo.lv
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AP/Scanpix

Britu boksa zvaigzne Dereks Čisora sarunā ar "YouTube" kanālu "Seconds Out" norādījis, kurš bokseris, viņaprāt, būtu pārāk smags pārbaudījums Oleksandram Usikam.

Usiks šobrīd tiek uzskatīts par vienu no vadošajiem pasaules bokseriem neatkarīgi no svara kategorijas. Jau ilgāku laiku publiskajā telpā uzvirmo runas par potenciālo Usika supercīņu pret Taisonu Fjūriju. Šobrīd ārzemju medijos izskan versijas, ka abi supersmagā svara spīdekļi ringā varētu tikties šā gada izskaņā.

36 gadus vecais ukraiņu bokseris ir izteicies, ka Fjūrijs nebūtu potenciāli sarežģītākais pretinieks supersmagā svara divīzijā. Viņaprāt bīstamāks pretinieks esot Deontejs Vailders, ar kuru Fjūrijs ringu dalījis trīs reizes, divreiz svinot uzvaru, bet abu zvaigžņu pirmā cīņa noslēdzās neizšķirti.

Arī Čisora, kuru Usiks pēc punktiem uzveica savā supersmagā svara karjeras otrajā cīņā, uzskata, ka ukraiņu bokserim vajadzētu izvairīties no Vaildera.

"Viņš zina, ka Deontejs viņu noguldīs," sacīja Čisora, norādot, ka arī Usika potenciāli nākamais pretinieks Daniels Dibuā ukraiņu bokserim nebūs viegls pretinieks.

36 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 20 cīņās un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem, bet 2021. gada septembrī atņēma visas četras jostas britam Entonijam Džošua supersmagsvaros. Aizvadītā gada augustā Džošua mēģināja revanšēties, taču tika pieveikts vēl vienu reizi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu