Jelgavā oktobrī rīkos Kontinentālā kausa hokejā otrā posma sacensības

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Zemgale"/LLU hokejisti
"Zemgale"/LLU hokejisti Foto: HK Zemgale/LLU (Facebook)

Jelgavā oktobra vidū ar Latvijas čempiones Jelgavas "Zemgale"/LBTU dalību notiks Kontinentālā kausa hokejā otrā posma sacensības, 23. jūnijā paziņoja Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF).

Piektdien Bratislavā notikušajā ikgadējā Kontinentālā kausa klubu sanāksmē tika nolemts, ka 2023./2024.gada sezonā 20 klubi par Kontinentālo kausu no 2023.gada septembra līdz 2024.gada janvārim sacentīsies četru kārtu sacensībās.

Kausa izcīņas 26.sezona no 22. līdz 24.septembrim sāksies ar pirmās kārtas turnīriem Spānijas pilsētā Hakā un Lietuvas pilsētā Kauņā, uzvarētājiem iekļūstot otrās kārtas sacensībās.

Otrā kārta no 13. līdz 15.oktobrim norisināsies Jelgavā un Belgradā.

Finālisti tiks noskaidroti trešajā kārtā, kuru no 17. līdz 19.novembrim rīkos Francijas komanda Grenobles "Les Bruleurs de Loups" un Itālijas vienība "Cortina", uzņemot dalībniekus Kortīnā D’Ampeco.

Pa divām labākajām pusfinālu komandām iekļūs finālturnīrā, kas no 12. līdz 14.janvārim notiks vienas no finālturnīra dalībnieču mājvietām.

Jelgavā bez mājiniekiem spēlēs arī Rumānijas klubs Brašovas "Corona", Slovēnijas "Celje" un pirmās kārtas A grupas uzvarētāja.

A grupā Hakā tiksies Sofijas "Irbis-Skate", Stambulas "Buz Adamlar", Lježas "Bulldogs" no Beļģijas un "Haka".

Grupas uzvarētājs cīnīsies Grenoblē kopā ar mājiniekiem, Kārdifas "Devils" no Lielbritānijas un Astanas "Nomad".

Pagājušajā sezonā kausu ieguva Latvijas hokejista Filipa Bunča pārstāvētā Slovākijas vienība "Nitra", kļūstot par piekto Slovākijas klubu, kas uzvarējis Kontinentālajā kausā.

Latvijas čempionvienība "Zemgale"/LLU tika līdz sacensību trešajai kārtai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu