"Titan" traģēdija: Ģimene atklāj, ka 19 gadu vecais puisis pirms ekspedīcijas bija nobijies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: NoLieWithBTC/"Twitter"

Zemūdens kuģī "Titan" atradās 19 gadus vecs puisis Sulemans Davūds. Viņa tante sacīja, ka viņas brāļadēls pirms došanās ekspedīcijā apskatīt "Titāniku" bija nobijies, vēsta medijs "Insider".

Azmeha Davūda pastāstīja, ka pirms izbraukšanas runājusi ar savu brāļadēlu Sulemanu. Viņš bija nobijies, bet devās ekspedīcijā kopā ar savu tēvu, lai kopā ar viņu pavadītu nedēļas nogali.

Sulemans par ekspedīciju nebija sajūsmā, taču viņa tēvs Šahzada bija apsēsts ar "Titāniku" kopš bērnības.

Puisis bija zinātniskās fantastikas literatūras cienītājs un viņam patika spēlēt volejbolu, norāda Azmeha.

Miljardieris Šahzada Davūds (48) ir viens no bagātākajiem cilvēkiem Pakistānā, kurš zemūdens piedzīvojumā devās kopā ar savu dēlu Sulemanu (19). Viņu ģimene no Pakistānas medijam BBC paziņoja, ka abi vīrieši ir Lielbritānijas pilsoņi. Davūdu ģimene ir viena no Pakistānas bagātākajām ģimenēm.

Šahzada ir SETI (search for extraterrestrial intelligence) institūta pilnvarotā persona. SETI institūts ir organizācija, kas pēta dzīvības un intelekta izcelsmi un izplatību Visumā.

Viņš arī ir viens no starptautiskās organizācijas "Prince's Trust" konsultatīvās padomes, kā arī viņam ir saistība ar "British Asian Trust". Abas šīs organizācijas karalis Čārzls III izveidoja, kamēr vēl ieņēma Velsas prinča statusu, liecina Šahzadas profils SETI tīmekļa vietnē.

Šahzada ir priekšsēdētāja vietnieks Pakistānas konglomerātā "Engro Corporation", kas ir liels mēslošanas uzņēmums.

Davūdu ģimenes uzņēmums ir "Dawood Hercules Corporation", viena no lielākajām korporācijām valstī, kuras darbības nozares aptver enerģiju, naftas ķīmiju, mēslojumu, IT, pārtiku un lauksaimniecību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu