Traģēdija pie rotaļu laukuma Igaunijā. Notriec trīs gadus vecu bērnu no Ukrainas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ziedi un sveces mirušā bērna piemiņai
Ziedi un sveces mirušā bērna piemiņai Foto: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja

24. jūnijā ap pulksten deviņiem vakarā Igaunijā, Paidē notikusi avārija, kurā zem furgona pakļuvis un bojā gājis trīs gadus vecs bērns, ziņo medijs "Postimees".

Notikuma vietā ieradās ātrā palīdzība, policija un glābēji. Mediķiem bērna dzīvību glābt neizdevās, viņš no gūtajām traumām nomira notikuma vietā.

Traģiskais negadījums noticis netālu no rotaļu laukuma pie Paides "Selver" veikala. Pēcpusdienā traģēdijas vietā tika noliktas sveces un baltas rozes.

Centrālās Igaunijas policijas pārvaldes patruļdienesta priekšnieks Marguss Pīts izsaka līdzjūtību bojāgājušā bērna vecākiem un tuviniekiem.

"Traģiskais negadījums notika netālu no rotaļu laukuma. Pēc sākotnējās informācijas, vadītājs sācis braukt, taču bērnu nepamanīja. Diemžēl bērna traumas bija tik smagas, ka viņš nomira uz vietas," skaidroja policists.

Precīzi notikušā apstākļi tiks noskaidroti kriminālprocesa gaitā.

27. jūnijā ziņots, ka sestdien notikušajā traģēdija notikusi jaunā ukraiņu ģimenē un avārijā gājis bojā viņu trīs gadus vecais bērns.

Vietējā ukraiņu kopiena ir sākusi ziedojumu vākšanu, lai segtu bēru izmaksas un atbalstītu ģimeni šajā grūtajā laikā.

Māte un bērns Igaunijā ieradās kā bēgļi no Znamenkas pilsētas Kirovohradas apgabalā pagājušā gada 9. martā, tēvs jau bija šeit darba dēļ.

Kopš gada sākuma ģimenes mamma aktīvi piedalās Paides Ukraiņu deju kolektīvā un vairākkārt uzstājusies pilsētas pasākumos.

Ikviens, kurš vēlas palīdzēt, var veikt ziedojumu mirušā bērna mātei.

Rekvizīti:

Arina Smirnova

EE422200221078950893

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu