"Biju kā izmests no laivas." Kašers atklāti par depresiju pēc kāzām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kasher_bb/ Instagram

16. jūnijā multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins) ar vīru, fitnesa treneri Jāni Miņinu Blūmu-Blūmani atzīmēja otro kāzu jubileju. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Kašers atklāja, ka pēc kāzām saskāries ar depresiju.

Laikā, kad Kašers un Jānis gatavojās kāzām, viņu ikdiena tika rādīta šovā "Slavenības. Bez filtra". Taču pēc kāzām abi lēma, ka šāda veida iejaukšanās abu privātajā dzīvē sāk kļūt apgrūtinoša. 

Posmu uzreiz pēc kāzām Kašers raksturo: "Bija interesants posms. Pēc kāzām man bija diezgan liela depresija, jo ir tā, ka heteroseksuālās attiecībās jau no bērnības tiek rādīts un stāstīts, kas notiek tad, kad tiek nodibināta ģimene, kas notiek pēc laulībām. Mums tāds manuālis īstenībā nav. Latvijā arī nav tādu cilvēku, kuriem mēs varētu sekot līdzi, kā viņi organizē savu dzīvi."

Man bija tāds šoks pēc kāzām, ka es nezināju, ko darīt, es biju kā izmests no laivas, un paralēli bija šis šovs, kurā tika rādīta visa mūsu ikdiena, mūsu mājas. Pēc kāzām es sapratu, ka negribu to radīt uz āru, bet māju sajūtu gribu paturēt sev. Likās, ka viss brūk un jūk, likās, ka viss ir nepareizi."

Viņš teic, ka apkārtējo uzmanība ir bijusi nospiedoša, Kaspars vēlējies no tā visa pazust. Pēc tam abi lēma, ka dalību šovā vairs neturpinās. 

Nu jau apritējuši divi gadi laulībā, Kaspars ar Jāni šobrīd bauda eksotiku Kirgizstānā. 

Taču pirms gada, kad abi svinēja pirmo kāzu jubileju, Kašers sociālajos tīklos rakstīja: "Pirmais gads laulībā ir nesis daudz izaicinājumu, piedzīvojumu un skaistu mazu mirkļu, kuri ir piepildījuši šīs daudzās 365 dienas! Un blakus istabā tagad dzied mans vīrs, suns ķuķinās blakus, un īstenībā iekšēji ir pilnīgs miers. Pavisam nesen dzirdēju, ka pāris, kuri kopā laulībā ir 55 gadus, saka, ka pirmie 54 gadi ir visgrūtākie un tikai pēc tam ir labākie gadi priekšā vai vienalga! Priekā par ģimeni, par kopā būšanu, par kopīgiem sapņiem, par katra ambīcijām un izaugsmēm, par katra savdabīgo raksturu un visbeidzot, PRIEKĀ PAR MĪLESTĪBU!""

Kā zināms, pāris apprecējās Dānijā. Pērn tiesa atzina multimākslinieka Kašera (Kaspara Blūma-Blūmaņa-Miņina) un viņa vīra, fitnesa trenera Jāņa Miņina-Blūma-Blūmaņa attiecības par ģimeni.

Foto: kā precējās Kašers un Jānis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu