Vai būs 10. mēģinājums? Markus Riva atklāj savus plānus attiecībā uz nākamā gada Eirovīziju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Markus Riva/ Facebook

Šīs vasaras plānos mūziķim Markum Rivam ietilpst vairāki koncerti vairāku pilsētas svētku ietvaros un privātos pasākumos, savs lielkoncerts gan nav plānots. Tomēr par to viņš ir domājis. Viņš smaidot teic, ka "Mežaparku varēs piepildīt pēc uzvaras Eirovīzijā".

Vaicāts, vai piedalīsies Supernovas atlasē arī nākamajā gadā, Markus saka: "Saikne ar kosmosu jau ir. Es gan neko nevaru apsolīt, bet mans ego saka, ka ir jāiet un jāmēģina. Ir arī tik daudz cilvēku, kuri grib mani tur redzēt. Pats svarīgākais gan ir dziesma un lai tu par to esi 100 procentus pārliecināts."

Arī sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" Markus dalījās pārdomās par Eirovīziju. 

Vaicāts, vai Latvijai ir jēga piedalīties šajā konkursā, Riva teic, ka pilnīgi noteikti: "Protams, vispirms jau tas ir lielākais popmūzikas konkurss Eiropā, un tam seko līdzi tik daudz cilvēku, un tā tiešām ir lielākā popmūzikas skatuve, kurā apvienojas tik daudzas valstis. Un īpaši šajā saspringtajā laikā, kad pasaulē notiek tik daudz notikumu, cilvēkiem ir nepieciešama izklaide.

Runas, ka vajadzētu ieturēt pauzi no šī pasākuma, tas, manuprāt, nebūtu pareizi, jo tā jebkurā gadījumā ir arī kā loterija. Mēs nekad nevaram paredzēt iznākumu.

Protams, tas ir arī finansiāls jautājums, kāds noteikti var teikt, ka šo naudu būtu vērts ieguldīt kur citur, bet man liekas, ka tas globālus procesus neietekmēs. Šis konkurss ir iespēja arī Latvijai sevi parādīt, piesaistīt tūrismu utt. Šis pasākums ir arī reklāma valstij, par ko nevajadzētu aizmirst.

Par to vairāk lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Latvijas Televīzija vēl nav lēmusi par piedalīšanos Eirovīzijā nākamgad.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu