"Vakar no rīta mamma nepamodās." Stāsts par kādas ģimenes traģēdiju un iespēju palīdzēt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sushaaa/Shutterstock

Otrdien sociālos tīklus aplidoja kāds ieraksts, kas satrieca daudzus. Kādā ģimenē notikusi prātam neaptverama traģēdija. Engurniece Ilze, ģimenei tuvs cilvēks, tiešsaisstes žurnālam "Klik" saka: "Es nesaprotu. Tas nav prātam aptverams."

"Dzīvoja reiz strādīgs puisis, sapazinās ar meiteni, radās bērniņš, kopīga māja, sapņi un darbs pāri visam - sava bišu drava," teikts "Facebook" ierakstā.

"Ziemas vidū atnāca nelaime. Mazajam ķiparam konstatēja vēzi, līdz šim brīdim abi ar mammu atradās BKUS, ārstējot smago slimību. Vakar no rīta mamma nepamodās. Jauna, vesela sieviete, miegā aizgāja mūžībā.

Ģimenes galvenais iztikas avots ir medus ievākšana un tirdzniecība, taču tētim šobrīd nav ne spēka, ne resursu darbu turpināt, tāpēc, atbalstot viņu, esam uzņēmušies organizatorisko pusi medus pārdošanā. Medus atrodas Engurē, Tukuma novads."

Ar ierakstu dalījušies simtiem cilvēku. 

"Esmu šodien bez balss palikusi, atbildot uz zvaniem," saka engurniece Ilze, kura uzņēmusies medus tirgošanu. "Cilvēki grib palīdzēt, grib medu nopirkt - es esmu bezgala laimīga, ka Latvijā ir tādi cilvēki, kas grib palīdzēt. Latvija ir bezgala bagāta ar tādiem cilvēkiem.

Domāju, ka viņš nebūs spējīgs strādāt kādu laiku. Un viņš tagad brauks uz Rīgu pie bērniņa. Bet dravas strādā, bites ir dzīvas, un tas viss arī ir jādara."

Medu iespējams iegādāties Ilzes mājās Engurē, uz kurieni radinieki un draugi uzņēmušies medus piegādi no Ivara bišu dravām Zentenē. Pirms braukšanas vēlams piezvanīt Ilzei pa tālruni 28693011. Vairāk informācijas par Ivara medu var saņemt viņa mājaslapā medusronis.lv.

Kāpēc Ilze sauc ģimenes tēvu Ivaru par audžudēlu un kas zināms par nelaimīgo rītu, kad slimnīcā nepamodās slimā bērniņa mamma Kristīne, lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu