Jubilārs Igo: Es ļoti novērtēju absolūtu vientulību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Juris Lisovs / TVNET

Šā gada 29. jūnijā mūziķis Igo (īstajā vārdā Rodrigo Fomins) svin savu 61. dzimšanas dienu. Sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" viņš atklāti stāstīja par dzīvē piedzīvoto - gan par to, kā ir būt slavas virsotnē, gan to, kāds ir kā tēvs, gan to, kāds ir kā cilvēks.

Neviļus sarunas laikā noskaidrojam, ka viņš pēc horoskopa ir Vēzis. Vēzim tiek piedēvētas tādas īpašības kā ģimeniskums, empātija, augsts radošais potenciāls. Vai Igo tam atbilst? Viņš saka: "Es saprotu, ka tas Vēzis atkal pats par sevi un diezgan bieži atmuguriski tenterē, ne aiz bailēm, bet tā viņš pārvietojas.

Ļoti dīvaina lieta, es agrāk to nezināju, bet bērnībā un jaunībā, miegā sapņojot, es no grūtām, bīstamām situācijām izvairījos, skrienot atmuguriski. Man likās, ka tā varētu būt arī citiem cilvēkiem; kad sāku par to runāt, izrādījās, ka es tāds gandrīz vienīgais, kas sapnī skrien nevis uz priekšu, bet atmuguriski.

Nezinu, vai tā zīme tiešām ietekmē, vai tā vien ir sagadījies, to man ir grūti izskaidrot. Es teikšu tā – man patīk lielas, skaļas kompānijas, man patīk foršs draugu pulks, bet tikpat daudz es novērtēju absolūtu vientulību, kas var ilgt vairākas dienas un pat nedēļas. Tad es varu izdarīt visvairāk."

Kā no vienkārši populāra dziedātāja Latvijā dienas laikā kļuva par pieprasītāko jauno dziedātāju visā Padomju Savienībā, kā karjera ietekmējusi viņa ģimenes dzīvi un daudz ko citu, lasiet lielajā intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu