Par vēl vienu "Lidl" vairāk. Rīgā atklāj jau 25. veikalu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 29. jūnijā, tika atklāts jau 25. tirdzniecības tīkla SIA "Lidl Latvija" veikals Sporta ielā Rīgā, kā arī tam blakus esošais sestais ātrās ēdināšanas restorāns "Burger King". Tajā investēti vairāk nekā 14 miljoni eiro, informēja kompānijā.

Investīcijas veiktas Sporta ielas "Lidl" metropoles koncepta veikala un blakus esošā ātrās ēdināšanas restorāna kompleksa celtniecībā, teritorijas infrastruktūras labiekārtošanā, modernizācijā un apzaļumošanā.

Par uzņēmuma līdzekļiem Sporta ielā modernizēts krustojums un uzstādīti jauni luksofori, uzlabots ielu apgaismojums. Kopumā iestādīti gandrīz 460 koku lielstādu un dažādu košumkrūmu.

Veikala ēkas platība ir aptuveni 4543 kvadrātmetri, bet tirdzniecības zāles platība ir aptuveni 1457 kvadrātmetri. Tāpat pie tirdzniecības vietas izbūvētas 150 autostāvvietas, uzstādīti 88 statīvi velosipēdu novietošanai.

Jau ziņots, ka "Lidl Latvija" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2021.gada 1. marta līdz 2022.gada 28.februārim, sasniedza 101,423 miljonus eiro, kamēr kompānijas zaudējumi palielinājās par 3,4% - līdz 53,365 miljoniem eiro.

"Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 365,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu