Sievietei Bangkokas lidostas slīdceliņā iestrēgst kāja. To nākas amputēt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Don Mueang International Airport

Bangkokas lidostā kādai sievietei slīdceliņā iesprūdusi kāja. Mediķiem to pēc tam nācies amputēt, vēsta britu raidorganizācija BBC. 

Dēls sacīja, ka ģimene ir šokēta un noraizējusies par viņas garīgo veselību pēc ceturtdienas vakarā veiktās operācijas. 

57 gadus vecās sievietes kāja iestrēga ceturtdienas rītā, kad viņa paklupa pār savu čemodānu, dodoties uz lidmašīnu, ziņo vietējie mediji.

"Mums bija iespēja mazliet ar viņu runāt pirms un pēc operācijas... Lai gan viņa centās turēties braši, mēs zinājām, ka viņa ir salauzta par pēkšņo kājas zaudējumu," viņas dēls rakstīja sociālajā tīklā "Facebook". 

Attēlos, kas publicēti sociālajos tīklos, redzama sieviete sēdus stāvoklī, ar kreiso kāju iespiestu zem slīdceliņa. Viņai blakus esošajam rozā čemodānam pazuduši divi ritentiņi. 

Lidostas vadība sacīja, ka ir "dziļi apbēdināta" par notikušo un ka izmaksās sievietei kompensāciju, kā arī segs viņas medicīniskos izdevumus. 

Savukārt lidostas direktors sacīja, ka incidenta iemesls tiek izmeklēts, piebilstot, ka lidosta bija plānojusi līdz 2025. gadam nomainīt vairākus vecos slīdceliņus, taču tagad varētu paātrināt šo procesu.

Vietējie mediji ziņoja, ka attiecīgais slīdceliņš darbojies kopš 1996. gada.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu