"Vīrs ir jānopelna." "Likteņa līdumnieku" zvaigzne Sigita Pļaviņa par iepazīšanos ar vīru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sigita Pļaviņa/Facebook

Daudzsēriju filmas "Likteņa līdumnieki" zvaigzne, bijusī Liepājas teātra aktrise Sigita Pļaviņa jau ceturto gadu ar vīru Anduli saimnieko pasaku namiņā "Cīrulīši" Pērkonē. Dzīve ir mainījusies un sapņi piepildījušies.

Viņa savā 50. dzimšanas dienā apprecējās ar Anduli Pļaviņu. Pēc kāzām viņa pieņēma vīra uzvārdu.

"Es sapņoju par māju un vīru, kas man palīdzētu apdedzināt traukus. Iepazināmies nejauši. Abi dzīvojām Liepājā katrs savā rajonā, darbojāmies katrs savā jomā, taču Dievam ir savs plāns. Mūs iepazīstināja bez īpaša nodoma, un sanāca baložu pārītis... Es zināju, ka nav vienkārši būt vienai un arī attiecībās nav viegli.

Vīrs ir jānopelna, un neko nevajag steidzināt. Laikam līdz šim nebiju attiecībām nobriedusi," sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" teic Sigita.

Arī sapnis par māju ir piepildījies. "Sākām saimniekot šajā vietā pirms četrarpus gadiem, bija pavasaris, un uzreiz gribējās visu ko iestādīt. Neko no tā vēl nesapratu, bet visi man sāka dāvāt rozes un citus stādus. Lai gan jāiegulda daudz laika un darba, mēs jūtamies apdāvināti ar šo vietu – māju, zemi, veco kūtiņu. Šajā pusē otras tādas mājas nav," teic aktrise.

Pagājušajā vasarā Andulis pats savām rokām uzcēlis arī cepli, kur tiek apdedzināti Sigitas veidotie melnā māla trauki.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 20. jūnija numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu