Latvijas slavenākais sieviešu pārītis atbild uz sekotāju jautājumiem par abu attiecībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: sendijago/ Instagram

Fitnesa trenere Sendija Gabriela Oficiere (31), kura pavisam drīz mīs laulības gredzenus ar savu mīļoto Danuti Tammi (36), atbild uz anonīmi iesūtītiem jautājumiem, ļaujot saviem sekotājiem ieskatīties dāmu attiecību ikdienā.

Šobrīd joprojām noris aktīvais kāzu plānošanas laiks. Danute un Sendija attiecībās ir jau sešus gadus un šoruden gatavojas precēties. Laulība tiks slēgta Dānijā, bet ballīte ar draugiem un vecākiem notiks Latvijā, un viņas laulās mūziķis un mācītājs Ralfs Eilands.

Kāds sekotājs vaicāja, vai attiecībās sanākusi asāku vārdu pārmaiņa un kā viņas tikušas ar to galā. "Protams, mēs taču esam cilvēki. Mēs gan neesam kliedzējas un psihotājas, parasti visu varam izrunāt bez mentālām rētām," atbild Sendija.

Vēl kāds sekotājs jautāja, kā "iznākt no skapja", uz ko Sendija atbildēja: "Tur nav citu apvedceļu kā tikai iznākt. Ja nevari pati, litrs šņabis palīdzēs."

"Litru šnabi" Sendija piemin, jo tieši ar tā palīdzību dāmas viena otrai atzinušās savās jūtās un pirmoreiz ļāvušās intimitātei. 

Izskanēja arī jautājums par lomu sadalījumu attiecībās. "Visa dzīve sastāv no lomām. Man tās ir stratēģiskās, loģiskās. Danutei tās ir harmoniskās un mājīgās. Es vairāk atbildu par visu, kas ir ārpus mūsu sienām, bet viņa vairāk atbild par to, kas ir iekšā. Principā es būvēju māju, bet viņa rūpējas par harmoniju. Tajā pašā laikā mēs visu darām kopā 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā."

Tāpat viņa atbild, ka ļoti aktīvi domā arī par bērniem. 

Vēl Sendija atklāja, ka augusi trūcīgos apstākļos un ir priecīga, kā abas ar Danuti izveidojušas tādu dzīvi, kādu abas šobrīd dzīvo. To viņa atklāja, atbildot uz kāda sekotāja nicīgu piebildi, ka Sendijai iepriekš nekas nav piederējis.

"Tas nav nekāds noslēpums, ka esmu nākusi no trūcīgiem apstākļiem. Es vienmēr visiem stāstu, ka uz Rīgu pārvācos ar pieciem eiro kabatā. Es Danuti iepazinu ar matraci uz zemes un galdu virtuvē. Visur, kur esam bijušas, viss, kas mums pieder, ir kopīgi veidots no nulles. Pēc pirmā ceļojuma, ko krājām mūžību, mājās atbraucām ar tieši 10 centiem.

Mēs abas esam varoņi tajā lomā, jo es vienmēr saku, ka mans mantojums ir dakša, ka viss būs pašiem jāsasniedz. Arī Danuti neviens neatbalsta, tieši pretēji, mēs vēl atbalstām savējos apkārt, arī dzīvniekus u.c. Mans lielākais lepnums ir fakts, ka mēs no pilnīgas nulles septiņu gadu laikā izveidojām visu impēriju divatā."

Vēl kādam interesēja, vai abu vecāki piedalīsies kāzās, uz ko Sendija atbildēja ar vienu vārdu: "Jā!" 

Kāzas paredzētas šoruden.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu