2019. gadā pasauli sašūpoja sensacionāls stāsts par laulātu pāri, Bārnetiem no Indiānas štata, kuri 2013. gadā no Ukrainas adoptētu astoņus gadus vecu meiteni, Natāliju Greisu, atstāja vienu pašu īrētā dzīvoklī, kamēr paši ar saviem bērniem pārcēlās uz Kanādu. Bārneti apgalvoja, ka Natālija rupji melojusi par savu īsto vecumu un apdraudējusi gan vecākus, gan pāra bioloģiskos bērnus. Sekoja apsūdzības par nolaidību pret bērnu, tiesas process, plaša notikumu "ķidāšana" medijos un sabiedrībā. Nu arī uzņemts dokumentāls seriāls "The Curious Case of Natalia Grace" par Natāliju un notikumiem, kas viņu apvij. Vai pēc 10 gadiem patiesība ir nākusi gaismā, vai tikai radušies jauni jautājumi?

2010. gadā Bārnetu pāris no Indiānas domāja, ka ir adoptējuši sešus gadus vecu bāreni no Ukrainas. Meitene sirga ar retu kaulu slimību, kas izraisa pundurismu. Tomēr Bārnetiem radās aizdomas, ka viņu jaunākā ģimenes locekle patiesībā nemaz nav bērns.

Papildus apgalvojumam, ka, spriežot pēc fiziskajām pazīmēm, Natālija ir daudz vecāka par pirmsskolas vecuma bērnu, Maikls un Kristīna Bārneti viņu arī apsūdzēja par mēģinājumiem kaitēt viņiem un viņu bioloģiskajiem bērniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp