Puzikovs sēžas uz apsūdzēto sola. Viņam draud arests, piespiedu darbs vai naudas sods līdz 12 400 eiro (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Nikolajs Puzikovs/ Facebook

Pagājušajā nedēļā Rīgas pilsētas tiesā turpināja skatīt krimināllietu, kurā policists un mūziķis Nikolajs Puzikovs tiek vainots slepenu ziņu izpaušanā, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

"Esmu samazināts amatā - biju inspektors, šobrīd esmu jaunākais inspektors - un nestrādāju ar krimināllietām," Rīgas pilsētas tiesā 26. jūnijā atzina Valsts policijas Ogres iecirkņa jaunākais inspektors Nikolajs Puzikovs, kuru apsūdz Valsts policijas datubāzes informācijas izpaušanā kādai privātpersonai.

Tiesa nopratināja arī divus lieciniekus. Viens no tiem bija reperis Deniss Stepanovs, kurš pērn tika apsūdzēts noziedzīga nodarījuma organizēšanā saistībā ar viltotu Covid-19 sertifikātu tirgošanu.

Tiesā Puzikovs uzstāja, ka neesot Stepanovam izpaudis to, ka reperis izsludināts policijas meklēšanā, bet esot viņu vien informējis, lai sazinoties ar policiju.

"Privātā Dzīve" vēsta, ka

Puzikovam draud arests, piespiedu darbs vai naudas sods līdz 12 400 eiro.

Jau ziņots, ka pērn Iekšējās drošības birojs (IDB) rosināja sākt kriminālvajāšanu pret kādu Rīgas reģiona pārvaldes teritoriālās struktūrvienības amatpersonu par neizpaužamu ziņu, kas nav valsts noslēpums, izpaušanu privātpersonai.

Laikraksts "Latvijas Avīze" vēstīja, ka aizdomās turētais šajā lietā ir Ogres iecirkņa inspektors Puzikovs, kurš kādam reperim atklājis, ka viņš izsludināts meklēšanā.

Vairāk lasiet "Privātā Dzīve" 4. jūlija numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu