"Kā tēvs esmu bijis slikts." Jānis Jarāns par karjeru un ģimeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu aktieris, komiķis un producents Jānis Jarāns, viesojoties raidījumā "Rezervēts", pauž, ka savu karjeru uzskata par veiksmīgu, tomēr tās dēļ nācies arī kaut ko upurēt. Viņš sauc sevi par sliktu tēvu, jo darba dēļ bieži laidis garām savu meitu svarīgos dzīves brīžus.

Lai gan par darba piedāvājumiem nekad nav bijis jāsūdzas, kāda dzīves sfēra tomēr ir bijusi apdalīta, un tā ir ģimene, neskatoties uz to, ka kā ģimenes galva savu pienākumu ir pildījis.

"Ģimene apgādāta, meitas izaudzinātas, izskolotas, apģērbtas, jumts virs galvas nodrošināts." Tomēr, Jarāna vārdiem sakot, "tas man nācis nežēlīgi", jo "ģimene mani nav redzējusi, es kā tēvs esmu bijis slikts, jo naktis pavadīju strādājot. Naktī tik atbraucu un noskaitīju naudiņu. Arī veselība ir sabeigta, pa naktīm strādājot."

Viņš teic, ka tolaik nav par to tā domājis, tāpēc arī nav pārdzīvojis savu biežo prombūtni. Jarāns atklāj, ka darbam nemāk atteikt. "Tad, kad bērns saka: "Tēti, vai tu varētu...", es atbildēju: "Piedod, man pasākums." Es bieži dzirdēju tādus vārdus: "Nu ja, tētim jau nav laika."

Es laikam kā tēvs esmu bijis svešs savām meitām," teic Jarāns. Vaicāts, kā labo kļūdas, viņš noteic: "Es jau nevaru to labot, es dzīvoju tālāk ar mīļumu. Cenšos būt mīļš un labs." 

Raidījumā "Apollo 1h" Jarāns runāja par aktiera profesiju un nožēlu, par maz iesaistoties savu meitu dzīvēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu