VIDEO "Iespējams, piesavinājās manu degvielu." Autovadītājs benzīntankā piedzīvo nepatīkamu situāciju (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Kāds autovadītājs piedzīvojis nepatīkamu situāciju degvielas uzpildes stacijā "Neste" Talsos, kad par viņa naudu cits autovadītājs pielējis savas mašīnas bāku, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu". 

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

"Apstājos pie sūkņa Nr. 2. Veicot maksājumu, nopīkstinot bankas karti, apjautu, ka maksājums ir par 50 eiro. Secinādams, ka degvielas tvertne būs par mazu šādam degvielas apjomam, uz ekrāna nenospiežot sūkņa numuru, devos uz veikalu, lai uzjautātu, vai nav iespējams šo maksājumu anulēt," stāsta autovadītājs.

Vīrietis gan iegājis blakus esošajā "Narvesen", kas neatbild par degvielas uzpildes stacijā notiekošo, līdz ar to viņš atbildi nav saņēmis. Tad autovadītājam par pārsteigumu uz ekrāna vairs neesot bijusi iespēja izvēlēties sūkni un veikt uzpildi.

"Ievietoju pistoli, un pēc 20 sekundēm sapratu, ka darbība nenotiks. Piegāju pie sūkņa Nr. 1, kur ekrānā rādījās, ka ielieta degviela par 50 eiro. Kad biju veikalā, pamanīju, ka pie sūkņa Nr. 1 stāvēja zilas krāsas apvidus auto, kura vadītājs, iespējams, piesavinājās manu degvielu," turpina skatītājs.

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu