NBA jaunā zvaigzne Vembanjama iekūlies skandālā ar Britniju Spīrsu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Britnijs Spīrsa (dziedātāja) un Viktors Vembanjama (basketbolists)
Britnijs Spīrsa (dziedātāja) un Viktors Vembanjama (basketbolists) Foto: AP/Scanpix

Pasaulslavenā dziedātāja Britnija Spīrsa vērsusies policijā, apsūdzot Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunās zvaigznes Viktora Vembanjamas apsardzi, vēsta ASV mediji.

19 gadus vecais Francijas basketbolists jūnijā tika izraudzīts ar pirmo numuru NBA jauno spēlētāju draftā. Sanantonio "Spurs" komandas jaunais spēlētājs ieguvis lielu slavu, kaut NBA līgā vēl nav debitējis.

Vembanjama ceturtdien iekūlās incidentā, kas notika ap pusdeviņiem vakarā pie ARIA viesnīcas "Catch" restorāna Lasvegasā. Spīrsa ieraudzījusi jauno basketbolistu un vēlējusies uztaisīt kopbildi.

"Spurs" komandas apsardzes direktors Deimians Smits esot nogrūdis zemē Spīrsu, kad dziedātāja pieskārusies basketbolista plecam, pienākot sportistam klāt no mugurpuses.

Smits vēlāk atvainojās Spīrsai un viņas komandai, paskaidrojot, ka neatpazina viņu, un tikai darīja savu ierasto darbu. Neskatoties uz to, Spīrsas komanda nolēma vērsties policijā, apsūdzot Smitu par fizisku uzbrukumu.

Varasiestādes gan norādījušas, ka Smits nav mērķtiecīgi mēģinājis nodarīt pāri Spīrsai, jo aizstāvējis Vembanjamu, līdz ar to viņam nedraud krimināllieta.

Vembanjama sarunā žurnālistiem skaidrojis notikušo no savām pozīcijām. Viņš apgalvo, ka nav atpazinis slaveno dziedātāju un turpinājis iet uz priekšu. 

"Gāju ar komandas apsardzi uz restorānu. Mēs bijām gaitenī, kur bija daudz cilvēku, kas sauca mani. Ar apsardzi runājām, ka, ja apstāsimies, tas radīs pūli," pastāstīja basketbolists.

"Es nevarēju apstāties. Kāda persona nāca un teica: "kungs, kungs". Kāda persona satvēra mani no mugurpuses. Neredzēju, kas notika, jo es gāju tālāk," notikušo atceras Vembanjama.

"Cik zinu, apsardze viņu atgrūda. Nezinu, ar kādu spēku, bet apsardze viņu atgrūda," piebilda Francijas sportists.

Vembanjama pāris stundas par notikušo neko nenojauta, taču vēlāk viņš uzzinājis, ka šī persona, kas pielavījās no mugurpuses, bija Spīrsa.

"Apsargi man pateica, ka tā bija Britnija Spīrsa. Vispirms man šķita, ka tas ir joks. Es viņas seju nesaskatīju, es turpināju iet uz priekšu."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu