"Mančestra vienmēr būs manā sirdī." Davids de Hea pamet Mančestras "United"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Davids de Hea
Davids de Hea Foto: Reuters/ScanPix

Pēc 12 aizvadītām sezonām Mančestras "United" rindās, Davids De Hea ir paziņojis par aiziešanu no komandas, ziņo "United" komunikāciju nodaļa.

12 gadus ilgajā laikā komandā viņš ieguva virkni trofeju un plašu atzinību, kas nostiprinājis viņa vietu kā viens no labākajiem vārtsargiem kluba vēsturē.

Kopš pievienošanās klubam no Madrides "Atlético" 2011. gadā Davids Mančestras "United" rindās aizvadījis 545 spēles, no kurām 190 aizvadītas, neielaižot nevienu pretinieka metienu. Šī statistika ir kluba rekords vārtsarga pozīcijai.

Kopā ar "United" de Hea kļuvis par Premjerlīgas čempionu, UEFA Eiropas līgas, FA un divu Karabao kausu ieguvēju.

Viņa personīgie apbalvojumi ietver divas Premjerlīgas zelta cimdu balvas, Meta Busbija gada spēlētāja balvu (par ko balsoja fani) un četras labākā spēlētāja balvas.

Kluba paziņojumā galvenais treneris Ēriks ten Hags izteicies: "'Ir nepieciešamas ievērojamas kvalitātes, lai ''United'' sastāvā aizvadītu vienu spēli."

"To paveikt 545 reizes 12 gadu laikā ir augsti vērtējams sasniegums, īpaši jau vārtsarga pozīcijā, kur katrā spēlē uz tevi gulstas atbildība."

"Viņu vienmēr atcerēsies kā vienu no labākajiem vārtsargiem šī kluba vēsturē. Personiski esmu viņam pateicīgs par 25 spēlēm pagājušajā sezonā, kurā viņš neielaida vārtus."

"Visi spēlētāji un kluba darbinieki vēlam viņam visu to labāko turpmākajā karjerā."

De Hea par kluba pamešanu paziņoja savā "Twitter" kontā.

"Vēlos pateikties visiem par man izrādīto mīlestību pēdējo 12 gadu laikā. Kopš sers Alekss Fergusons mani atveda uz klubu, kopā esam sasnieguši daudz."

"Man bija gods pārstāvēt šo klubu un valkāt tā kreklu. Šis bijis neaizmirstams un ļoti veiksmīgs posms. Šobrīd ir īstais brīdis, lai es pieņemtu jaunu izaicinājumu."

"Mančestra vienmēr būs manā sirdī. Mančestra mani ir izveidojusi un nekad nepametīs.

Mēs esam redzējuši visu." 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu