VIDEO Cilvēki ar kustību traucējumiem sašutuši par Iļģuciema poliklīnikas infrastruktūru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: VGstockstudio/Shutterstock

Teritorija pie poliklīnikas Iļģuciema apkaimē gandrīz visur ir ļoti sliktā stāvoklī: ietve un brauktuve ir sabrukušas, bet pašā klīnikā jau ilgi nedarbojas lifts. Šie faktori būtiski apgrūtina ikdienu cilvēkiem ar kustību traucējumiem, ziņo raidījums "Bez tabu".

Pensionāre Anita jau daudzus gadus cīnās ar polineiropātiju, kuras rezultātā viņas kustības ir ārkārtīgi ierobežotas – sieviete pārvietojas ar grūtībām un balstās uz kruķiem. Slimības ārstēšanas nolūkos viņai bieži nepieciešams doties pie ģimenes ārsta "MFD Veselības grupa" poliklīnikā.

Sabrukušās ietves un brauktuves dēļ Anitai ir ārkārtīgi grūti nokļūt līdz ārstniecības iestādei. Poliklīnikā viņai ir jākāpj uz otro stāvu pa kāpnēm, jo lifts nedarbojas jau aptuveni trīs mēnešus.

"MFD Veselības grupa" izpilddirektore Inese Volka norādīja, ka lifta jautājums tiek risināts, un tas, iespējams, jau nākamās nedēļas beigās varētu atsākt darboties. Skaidrojot situāciju, Volka norādīja, ka nepieciešamās detaļas piegādi aizkavējis piegādātājs.

To uzņēmums nevarot ietekmēt.

Savukārt ietves un brauktuves salabošanai Volka un uzņēmums tik drīzu risinājumu nespēj piedāvāt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu