CSDD lielā pieprasījuma dēļ sestdien pagarinās darba laiku vairākās tehniskās apskates stacijās (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Automašīna tehniskās apskates stacijā
Automašīna tehniskās apskates stacijā Foto: LETA

VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcija" (CSDD) sadarbībā ar akreditētajiem tehniskās kontroles pakalpojuma sniedzējiem sestdien, 15. jūlijā, pagarinās darba laiku vairākās reģionālajās tehniskajās apskates stacijās, informēja CSDD pārstāvji.

Šāds lēmums pieņemts, ņemot vērā lielo klientu pieplūdumu, kas šajā nedēļā radījis rindas uz transportlīdzekļu tehnisko apskati Rīgā un citās pilsētās.

Tehniskās apskates stacijās Jelgavā, Daugavpilī un Siguldā darba laiks sestdien, 15.jūlijā, ir pagarināts par divām stundām.

Jelgavā tehniskās apskates stacija Aviācijas ielā 40B strādās no plkst.8.30 līdz 17, Daugavpilī tehniskās apskates stacija Kraujas ielā 3 strādās no plkst.8.30 līdz 16, bet Siguldā tehniskās apskates stacija Vidzemes šoseja 46.km strādās no 8.30 līdz 16.

Rīgā tehniskās apskates stacija Antenas ielā 2 strādās pēc ierastā darba laika, taču ir piesaistīts papildus personāls, lai nodrošinātu visu klientu apkalpošanu.

CSDD aicina klientus izmantot e-CSDD sniegtos pakalpojumus un maksājumus veikt attālināti, tādējādi samazinot gaidīšanas laiku.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu