FOTO Vērienīgi aizvadīta "Positivus 2023" pirmā diena. Ko sagaidīt no festivāla noslēguma?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Positivus 2023" atmosfēra un apmeklētāji
"Positivus 2023" atmosfēra un apmeklētāji Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Ar saulainu un siltu laiku Lucavsalā 14. jūlijā tika aizvadīta "Positivus" pirmā diena. Ar aizraujošiem koncertiem visas dienas garumā lielais mūzikas notikums turpinās arī šodien. Festivāla otrajā dienā Positivus apmeklētājus gaida grandiozs Sema Smita (Sam Smith) šovs, kā arī uz festivāla lielās skatuves kāps klausītāju iemīļotā alt-J, viens no Latvijas hip-hopa pamatlicējiem Gustavo un daudzi citi. 

Bez koncertiem būs iespēja piedzīvot kvalitatīva humora paraugdemonstrējumus, izdejoties Silent Disco zonā, piedalīties tādās adrenalīnu veicinošās atrakcijās kā zip-line, karuseļi, katapulta, un daudz ko citu!

"Positivus festivāla" teritorija apmeklētājiem būs atvērta jau no plkst. 12.00 līdz pat 03.00.

Uz festivāla galvenās skatuves — LMT Stage — uzstāsies šī brīža popkultūras ikona Sam Smith, kurš uz festivālu ierodas 53 cilvēku sastāvā, publikas atsaucību guvušie alt-J un Gustavo, kurš vien nesen pēc ilgāka pārtraukuma atgriezies repa scēnā.

Uz festivāla otrās lielākās skatuves — Lāčplēsis Stage — elektronisko duetu O., Sleaford Mods, Little Big un tādus iemīļotus pašmāju māksliniekus kā Martas Asinis un Wiesuli.

Uz Evolution Stage sagaidīsim Perestroika, Vultura, HUNN, I MEAN LOVE, ZEĻĢIS un Mauku Senci & Grandmasters Neons.

Jim Beam Silent disco zonā dejas iegriezīs tādi Dj kā — DJ Reinis Kārlis Rutkis, DJ Inga Zeile, DJ Rudd un DJ Apirīns.

Uz Comedy Latvia skatuves — Brīvrunu projekts, Aleksandra Guzenko solo izrāde, Improvizācijas teātris, smiesimies kopā ar Kalvi & Jāni, redzēsim podkāsta “Pa tēmu” ierakstu un baudīsim Stand-up komēdiju “Bez jokiem”.

Visu festivāla programmu var iepazīt mobilajā lietotnē Positivus'23, kas bez maksas lejupielādējama App Store un Google Play veikalos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu