VIDEO Aizturētais "Perestroika" bundzinieks atgriežas tieši "Positivus" uzstāšanās laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vakar vakarā aizturētais grupas "Perestroika" bundzinieks Aleksandrs Barons tika atbrīvots no izolatora un atgriezās tieši uz savas grupas koncertu festivālā "Positivus".

"Laikam Barons ir atbrīvots," komentāru par notikušo iesāk grupas solists Leo.

"Apollo.lv" iepriekš vēstīja, ka koncertu grupas solists Leo atklāja ar vārdiem: "Mūsu grupas bundzinieku uz aizdomu pamata vakar aizturēja Policija un ievietoja izolatorā. Tāpēc viņš šodienas koncertā nepiedalīsies un ieplānoto programmu mēs nevarēsim nospēlēt. Tomēr esam jūsu uzmanībai sagatavojuši kaut ko citu."

Grupas dalībnieki arī savos sociālajos tīklos pauž cerību, ka, iespējams, grupas dalībnieks paspēs uz koncertu, jo no izolatora izlaists pavisam neilgi pirms koncerta sākuma.

Īsajos "Instagram" stāstos grupas dalībniece Alise Golovacka atklājusi: "Es esmu ceļā uz "Positivus", kur mums 14.15 ir uzstāšanās. Vakar festivāla teritorijā mūsu mašīnu pārmeklēja kriminālpolicija ar suņiem un uz aizdomu pamata aizturēja mūsu bundzinieku, kurš šodien jau kopš vakardienas 18.00 vakarā ir pazudis," īsajos "Instagram" stāstos dalās grupas dalībniece Alise Golovacka.

"Neviens nezina, kur viņš atrodas, kas ar viņu notiek, nevienam nekas nav paziņots, nevienam viņš nav zvanījis."

"Viņa tuvākais cilvēks ir aizdevies uz vienīgo policijas iecirkni, kas ir vaļā brīvdienās. Iecirknī pateica, ka šāda persona Latvijas teritorijā nav aizturēta un ieteica apzvanīt slimnīcas. "Positivus" organizatori nevarot neko darīt un nekā palīdzēt," stāsta Alise.

Apvienības dalībnieki ziņo, ka pavisam neilgi pirms uzstāšanās mūziķa atrašanās vietu tuviniekiem no likumsargiem izdevies noskaidrot, iesaistot advokātu palīdzību. Tomēr bundzinieks šajā uzstāšanās reizē uz "Positivus" skatuves grupai nepievienosies.

Grupas solists Leo notikušo redz kā "nodokļu maksātāju naudas izšķērdēšanu" un par pēkšņajām izmaiņām grupas sastāvā paskaidros "Positivus" publikai pirms koncerta sākuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu