"Eu, tas ir "Positivus", ko Purvciemā dzird?" Rīdzinieku cepiens par festivāla troksni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Positivus 2023" festivāla pirmās dienas atskats
"Positivus 2023" festivāla pirmās dienas atskats Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Lucavsalā 14. jūlijā sākās mūzikas festivāls "Positivus", kas turpinās arī šodien, 15. jūlijā. Vakar vairāki rīdzinieki sociālajos tīklos pauda sašutumu, ka festivāla norise ir pārāk skaļa. 

Rīgas dome komentējusi: "Pašvaldība savā un rīkotāju vārdā Jums atvainojas, ka pasākums traucēja naktsmieru! Tai pat laikā šādi starptautiski pasākumi veicina Rīgas atpazīstamību un tūrismu. Diemžēl nereti to laikā veidojas atsevišķas neērtības. Aicinām izturēties ar sapratni!"

 

Sestdien uz "LMT Stage" kāps "Gustavo", "alt-J" un Smits, bet uz "Lāčplēsis Stage" uzstāsies "Martas asinis", "Wiesulis", "Anna B Savage", "Sleaford Mods" un "Little Big". Gaidāms, ka sestdien uz "Evolution Stage" uzstāsies "Perestroika", "Vultura", "Hunn", "I Mean Love", "Zeļģis", "Fiņķis" un "Mauku sencis & Grandmaster Neons", savukārt zonā "Jim Beam Silten Disco" mūziku atskaņos "DJ Reinis Kārlis Rutkis", "DJ Inga Zeile", "DJ Artūrs Pudāns", "DJ Rojs Rodžers", "DJ Kārlis Zariņš", "DJ Rudd" un "DJ Aspirīns".

Foto: Gustavo

Arī festivāla noslēdzošajā dienā festivāla apmeklētājus izklaidēs "Comedy Latvia" "stand-up" komiķi. "Positivus" festivāla teritorija apmeklētājiem šodien būs atvērta no plkst.14 līdz plkst.3, bet sestdienas, 15. jūlija, - no plkst.12 līdz 3.

Foto: "Positivus" stils un bezstils: 2. diena

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu