Žurnāls: Aktieris Egons Dombrovskis pa kluso iestūrējis laulības ostā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Liepājas teātra zvaigzne Egons Dombrovskis, kas šogad pievienosies Latvijas Nacionālā teātra aktieru saimei, jūlija sākumā esot apņēmis par sievu latviešu režisori Antru Cilinsku, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Taujāta par nesen notikušajām kāzām, Antra "Privātajai Dzīvei" atbild: "Šausmīgas ziņas, vai ne!?" Aizbildinoties ar pēkšņu atrašanos sapulcē, viņa teic, ka nevarot runāt.

Uz vēlākiem telefona zvaniem režisore izvēlējusies neatbildēt. Savukārt Egons uz jautājumu par iestūrēšanu laulības ostā attrauca: "Jūs zināt, ka tikko bija Dziesmusvētki? Tas ir daudz interesantāk. Par privāto dzīvi es neko nekomentēšu."

Jau vēstīts, ka iepriekš Egons bija laulībā ar floristi Evitu Dombrovsku. Līdz pat pagājušā gada vasarai daudzi Egonu un Evitu uzskatīja par saticīgu ģimenes pāri.

Pērn gan Evita atklāja, ka jau astoņus gadus abi esot oficiāli šķīrušies. Tam par iemeslu bijusi aktiera donžuāna daba.

Vēl pirms trim gadiem Dombrovski lauku mājā "Strēlnieki" ģimeniski pozēja Latvijas Televīzijas raidījumā "Kultūrdobe". Pērn par to runājot, Evita atzinās: "Tas neskaitās – tā visa ir tikai fasāde."

Viņa arī piebilda, ka Egons neesot radīts ģimenei: "Viņš nav mājas cilvēks. Jā, viņš ir lielisks aktieris, bet mamutu mājās nenesīs. Viņš vienkārši tāds nav," norādīja Dombrovska.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 18. jūlija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu