Oļega Fiļa bijušās sievas Santas Bernālas vecāki baidās, ka miljonārs atņems dzimtas mājas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Uzņēmēja Oļega Fiļa bijušais sievastēvs Andrejs Zāmuelis baidās zaudēt savas dzimtas mājas "Pūkas", kurās saimnieko jau 30 gadu, jo savulaik to renovācijā iesaistījies arī Fiļs, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Miljonāra Oļega Fiļa bijusī sievasmāte, Santas Bernālas mamma Velga Zāmuele un Santas tēvs Andrejs nākotnē raugās ar bažām. Sarunā abi teic, ka nezina, vai mājā, kur abi piedzīvojuši daudzas laimīgas dienas, varēs nosvinēt arī savas zelta kāzas. 

Jau piecus gadus Zāmueļu pāra dzīvi aptumšo fakts, ka bijušais znots tiesājas ar viņu meitu Santu Bernālu, lai atgūtu laulības laikā sadāvināto un lauztu aizdevumu līgumus.

Kad Oļegs vēl bija Santas vīrs, finansiāli palīdzēja arī "Pūku" atjaunošanā. Tagad viņš vēlas atgūt ieguldīto.

"Personīgi man un manai sievai viņš gan naudu nekad nav devis," saka Andrejs.

Fiļam pozitīva tiesas lēmuma gadījumā ģimene savas mājas var zaudēt.

Dzimtas mājai pirms septiņiem gadiem veikta nopietnāka renovācija, un savu artavu sniegušas arī abas Zāmueļu meitas. Palīdzējis arī Santas toreizējais vīrs Oļegs Fiļs. Māja gan tikusi pamazām atjaunota, jau pirms Santa iepazinās ar Oļegu. 

Laikā, kad Santa ar Oļegu iepazinušies un pēc gada apprecējušies, Santas tēvs izlēmis sakārtot mantojuma lietas. "Daļu īpašuma novēlējām Santai, bet ar norunu, ka palīdzēs atjaunot māju un ka mums ir tiesības te dzīvot līdz mūža beigām. Vēlāk uzzināju, ka, apprecoties ar Oļegu,

viņa noslēdza laulības līgumu, kurā bija teikts – visi naudas līdzekļi, ko viņš dod Santai, uzskatāmi par dāvinājumiem ģimenes locekļu starpā.

"Oļegs daudz palīdzējis mūsu ģimenei, par to saku paldies. Tomēr, kad viņi šķīrās, Oļegam teicu: "Vīrieši tā nerīkojas!" Viņi pie notāra bija parakstījuši līgumu, ka vienam pret otru neesot mantiska rakstura pretenziju. Arī laulības laikā bija noslēgti vairāki līgumi. Taču pēc šķiršanās nepagāja pat mēnesis, kā Oļegs devās uz tiesu un iesniedza prasību par visu laulības laikā noslēgto dokumentu anulēšanu," atceras Andrejs.

Jau vēstīts, ka Bernāla aprīlī pārsūdzējusi apgabaltiesas spriedumu, ar kuru no viņas par labu bijušajam vīram nolemts piedzīt gandrīz divus miljonus eiro.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 18. jūlija numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu