FOTO Košos apģērbos un smaidos tērpti kino entuziasti pulcējas ilgi gaidītās filmas "Bārbija" pirmizrādē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Slavas nogurdinātie un kino gardēži jūsmo ilgi gaidītās filmas "Bārbija" pirmizrādē
Slavas nogurdinātie un kino gardēži jūsmo ilgi gaidītās filmas "Bārbija" pirmizrādē Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Ceturtdienas, 20. jūlija, vakarā kinoteātrī "Forum Cinemas" īpašā seansā kinomīļiem bija iespēja pirmajiem redzēt ilgi gaidīto filmu "Bārbija". Pirms filmas viesi tika aicināti saskandināt glāzes īpašā "Bārbijlendas" gaisotnē – glamūrs, žilbinoši smaidi un rozā krāsa it visur! Aplūko foto!

Par īpašā "Bārbijas" seansa atmosfēru rūpējās neviens cits kā pašmāju Kens – Markus Riva, bet Bārbijlendas DJ godā iejutās Linda Samsonova.

"Dzīvot Bārbijlendā nozīmē būt perfektai perfektā pasaulē. Ja vien nepiedzīvo eksistenciālu krīzi. Vai arī neesi Kens," rakstīts filmas anotācijā.

Oskaram nominētā scenāriste un režisore Greta Gērviga piedāvā filmu "Bārbija" ar Oskaram nominēto aktrisi Margo Robiju (Bārbija) un Raienu Goslingu (Kens). Filmā redzami arī tādi aktieri kā Oskara balvas laureāte Helēna Mirena, Keita Makkinona, Maikls Sera, Vils Farels, Emma Makkeja un Grammy balvu ieguvusī dziedātāja un dziesmu autore Dua Lipa.

Filmas scenārija autori ir Greta Gērviga un Oskara balvai nominētais Noa Baumbahs, scenārija pamatā "Mattel" radītā lelle Bārbija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu