Svarīga informācija "Prāta vētras" Liepājas koncerta apmeklētājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valters Pelns

Jau rīt, 22. jūlijā, Liepājas stadionā "Daugava" grupa "Prāta vētra" noslēgs divu gadu koncerttūri "Gads bez kalendāra". Lūk, kas jāzina koncerta apmeklētājiem!

Ieeja koncerta teritorijā no plkst. 18.00, savukārt koncerta sākums plkst. 20.00.

Koncerta īpašais viesis – pop un hip-hop māksliniece Būū.

Organizatori lūdz uz koncertu ierasties laikus un būt pacietīgiem.

Ieeja un izeja

Kas attiecas uz ieeju un izeju, ieeja koncerta teritorijā pa 1.un 6. vārtiem.

1. vārti izvietoti pie stadiona galvenās, 1. vārtus jeb galveno ieeju var sasniegt nākot pa gājēju celiņiem no Peldu ielas un Rožu ielas. 6. vārti ir jūras pusē, tos var saniegt nākot no Peldu ielas un ejot uz ieeju jūras pusē.

Ukraiņu viesi aicināti izmantot ar Ukrainas karodziņiem marķētās skrejas.

Izeja pēc koncerta pa 1., 3. un 6. vārtiem.

BALCIA VIP Lounge

Balcia VIP Lounge biļešu īpašniekiem ieeja pa VIP ieeju - 6. vārtiem, saņemot Balcia VIP Lounge aproci. Balcia VIP Lounge biļešu īpašnieki ieejai var izmantot arī 1. vārtus, Balcia VIP Lounge aproci saņemot pie apsardzes tribīnēs pie Balcia VIP Lounge zonas.

Balcia VIP Lounge biļešu īpašniekiem, uzrādot VIP PARKING biļeti, autostāvvieta uz Miķeļa Valtera ielas ar iebraukšanu no Peldu ielas.

Ratiņkrēsli

Ratiņkrēsliem paredzētās vietas atrodas pie H tribīnes skatuves kreisajā pusē. Ieeja pa 1. vārtiem.

Fanu zona

Skatuves priekšā atradīsies fanu zona. Tā ir sadalīta A pusē (skatuves kreisajā pusē) un B pusē (skatuves labajā pusē). Abas zonas ir identiskas. Norādes atrodamas pie skatuves un uz ekrāniem.

Aicinājums uz fanu zonu doties laikus - sākoties koncertam, tās var būt grūti sasniedzamas. Fanu zonā aizliegts ienest alkoholiskos dzērienus un ēdienu.

Ko koncertā nedrīkst ienest

Organizatori vērš uzmanību, ka koncertā nedrīkst ienest lietussargus, selfijstikus, foto un video apartūras statīvus, saliekamos krēslus, ēdienu un dzērienus, profesionālu foto, video un audio aparatūru (izņemot ar pasākuma organizatora īpašu atļauju), šaujamieročus, asus priekšmetus, pirotehniku, lāzerpildspalvas, bīstamas vielas un priekšmetus, ķiveres, skeitborda dēļus un citus aktīvā sporta piederumus, liela izmēra mugursomas, dzīvniekus.

Ar bērnu ratiņiem ieeja koncerta teritorijā ir atļauta.

Drošības apsvērumu dēļ aizliegts koncerta laikā ar bērnu ratiņiem atrasties pūlī un/vai skatuves priekšā. Atļauts ienest zīdaiņiem paredzēto pārtiku oriģinālā iepakojumā un dzērienu bērnu pudelītē (izņemot karstu ūdeni).

Papildu informāciju par biļetēm, transportu un stāvvietām lasiet, spiežot šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu