Kamerūniešu aizsarga Maika Priso debija Latvijas Virslīgā beidzas ar smagu galvaskausa traumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Priso
Maiks Priso Foto: Super Nova/Facebook

"Ir lietas, kuras daudz svarīgākas par futbolu. Veselība. Mēs visi tagad vēlam to Maikam. Pēc šīs epizodes spēlei jau vairs nebija nozīmes, nopietni domāt par futbolu tādā situācijā nav iespējams," pēc spēles vēstīts "Super Nova" sociālo tīklu ieraks.

"Metta" komanda 21. jūlijā "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 23. kārtas ievadā viesos ar rezultātu 3:1 (1:0) Salaspils "Super Nova".

Vārtus "Metta" labā guva Lūkass Vapne, Mikus Vasiļevskis un Vladislavs Fjodorovs, bet "Super Nova" rindās atzīmējās Jevgeņijs Terzi.

Pirmie vārti tika gūti 11. minūtē, kad Vapne izpildīja precīzu sitienu no soda laukuma, panākdams 1:0 "Metta" labā. Pārsvaru rīdzinieku dubultoja 63. minūtē, kad pēc Gabriela Kirkila piespēles no labās malas bumbu vārtos ieraidīja Vasiļevskis.

Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas 13 minūtes, Terzi pēc Maika Priso piespēles izdarīja sitienu no tuvas distances un vienus vārtus atguva.

Otrajā puslaikā "Super Nova" futbolista Priso smagas traumas dēļ mačs tika apturēts uz apmēram 20 minūtēm. Pēc tā atsākšanās kompensācijas laika 24. minūtē pēc Vasiļevska piespēles 3:1 panāca Fjodorovs.

Nākamajā dienā pēc spēles "Super Nova" savā "Facebook" kontā komentēja Maika vecelības stāvokli: "Diemžēl, otrajā puslaikā mūsu debitants Mike Priso spēles epizodē guva traumu cīņā par augstu bumbu."

"Protams, šis murgainais notikums šokēja visus stadionā esošos, puisim ilgi sniedza palīdzību, patreiz viņš slimnīcā. (Pēc mūsu informācijas stāvoklis stabils, dzīvībai briesmu nav, un pēc nedēļas, pilnībā ticami, Maiku izrakstīs.) Visas mūsu domas ar Maiku, mēs vīrišķīgajam puisim novēlam drīzu izveseļošanos - turies, Maik, mēs ar tevi!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu