Semeņistaja Olomoucas W-60 sērijas turnīrā iekļūst finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alaric Gomes/Gulf News

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja sestdien Čehijas pilsētā Olomoucā sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-60 sērijas turnīra vienspēļu sacensību finālu, bet dubultspēļu sacensībās finālā piedzīvoja neveiksmi.

Semeņistaja, kura turnīrā izsēta ar trešo numuru un WTA rangā atrodas 172.vietā, ar 6-3, 6-3 pārspēja sacensību sesto raketi Rumānijas sportisti Aleksandru Ignatiku (WTA 245.).

Par fināla sasniegšanu Latvijas sportiste ir nopelnījusi 48 WTA ranga punktus.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Semeņistaja bija brīva, otrajā ar 6-1, 7-6 (7:5) pārspēja Čehijas tenisisti Denīzu Hindovu (WTA 642.), trešajā ar 7-5, 6-2 apspēlēja Vācijas tenisisti Annu Gabricu (WTA 1354.), bet ceturtdaļfinālā ar 6-4, 6-4 pieveica īpašo ielūgumu saņēmušo mājinieci Terezu Valentovu (WTA 730.).

Savukārt dubultspēļu sacensībās Semeņistaja pārī ar Kazahstānas tenisisti Žibeku Kulambajevu (2.) izšķirošajā mačā ar 2-6, 2-6 piekāpās rīkotāju ielūgumu saņēmušajām čehietēm Magdalenai Smēkalovai un Terezai Valentovai.

Latvijas tenisiste par fināla sasniegšanu tikusi pie 48 dubultspēļu ranga punktiem.

Pirmās kārtas cīņā Latvijas/Kazahstānas duets ar 6-4, 3-6, 14:12 pārspēja rumānieti Karolu Patriciju Bejenaru un francūzieti Tifāniju Lemetru, ceturtdaļfinālā ar 6-4, 6-2 pieveica mājinieču pāri Aneta Laboutkova/Ivana Sebestova, bet pusfinālā ar 6-4, 6-3 uzvarēja čehietes Karolīnu Kubanovu un Denisu Hindovu (4.).

Turnīrs Olomoucā norisinās uz māla seguma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu