Marcinkēviča Spānijā piedzīvo zaudējumu W-100 turnīra dubultspēļu sacensību finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas sieviešu izlases tenisiste Diāna Marcinkēviča.
Latvijas sieviešu izlases tenisiste Diāna Marcinkēviča. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča sestdien piedzīvoja neveiksmi Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Vitorijas W-100 turnīra dubultspēļu sacensību finālā.

Marcinkēviča, kura spēlē pārī ar francūzieti Estelli Kaskino, izšķirošajā mačā ar rezultātu 3-6, 4-6 piekāpās sacensībās ar pirmo numuru izsētajām Lielbritānijas tenisistēm Ališai Bārnetai un Olīvijai Nikolsai.

Par fināla sasniegšanu Marcinkēviča nopelnījusi 85 WTA dubultspēļu ranga punktus, kas viņai no 273.vietas dubultspēļu rangā ļaus pakāpties par apmēram 30.pozīcijām.

Pirmajā kārtā Latvijas un Francijas duets ar 6-2, 6-2 pārspēja mājinieces Patrīciju Rodrigesu Karretero un Meiliju Fernandesu del Moralu, ceturtdaļfinālā ar rezultātu 7-5, 1-6, 11:9 guva virsroku pār spānieti Marinu Basolsu-Riveru un Filipīnu tenisisti Aleksandru Īlu, bet pusfinālā ar 7-5, 2-6, 10:6 uzvarēja ar trešo numuru izsētās taizemietes Luksiku Kumhumu un Peangtarnu Plipueču.

Vienspēlē Marcinkēviča (WTA 398.) piedzīvoja neveiksmi jau pirmajā kārtā, kurā ar 2-6, 4-6 zaudēja Spānija tenisistei Evai Gerreo Alvaresai (WTA 362.).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu