FOTO UN VIDEO Ar pārsteigumiem un grandiozu šovu Liepājā "Prāta vētra" noslēdza divu gadu koncerttūri (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

22. jūlijā pašmāju grupa "Prāta vētra" ar grandiozu šovu Liepājas stadionā "Daugava" noslēdza divu gadu koncerttūri. Koncerts "Gads bez kalendāra" Liepājā pulcināja aptuveni 25 tūkstošus liepājnieku un pilsētas viesu.

"Vārdos neaprakstāmi! Paldies katram, kurš bija ar mums koncertā Liepājā! Šīs sajūtas liekam kabatā un atceramies tās, kad vējš mūs pūš prom no ceļa! Ieelpojam un turpinām," pauž "Prāta vētras" komanda.

Pārsteigumiem pilnajā koncertā "Prāta vētra" izpildīja gan savus populārākos hitus, gan dziesmas no jaunākā minialbuma.

Izskanēja "Pagalmi", "Karalienes valsis" un koncerta kulminācijā - "Pasta balodīts" ar iespaidīgu uguņošanu virs gandrīz 20 metru augstās skatuves.

Koncertā uzstājās arī jaunā pop un hip-hop māksliniece Būū, kura bija ne tikai īpašais viesis pirms "Prāta vētras", bet arī kopā ar grupu izpildīja dziesmu "Lantern".

Koncertā īpaši atzīmēti Latvijas hokeja izlases panākumi 2023. gada Pasaules čempionātā hokejā - "Prāta vētra" godināja Latvijas izlases hokejistus ar dziesmu "Bronza", aicinot uz skatuves pievienoties pašus bronzas medaļas ieguvējus.

Svētku sajūtu paspilgtināja emocionālās videoprojekcijas, kurās varēja vēlreiz izbaudīt hokejistu gūtos vārtus un komandas veiksmīgās saspēles.

Tāpat kā citos "Gads bez kalendāra" tūres koncertos, arī šoreiz Liepājā uz koncertu bija aicināti ukraiņi, kuri, bēgot no kara, savas mājas atraduši Latvijā. Vairāk nekā 150 ukraiņu no dažādām Latvijas pilsētām ieradās Liepājā, lai kopā izbaudītu "Prātavētras" melodiju apbrīnojamo spēku.

Īpaši emocionāls brīdis koncertā bija dziesma "Spogulīt, spogulīt", kuru izpildīja Jānis Jubalts, skatītājiem jau ierasto "gaismas ezeriņu" pārvēršot "gaismas jūrā".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu