Pēc letālās caurules sprāgšanas Maskavā aizturēts tirdzniecības centra galvenais inženieris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sarkanais laukums Maskavā
Sarkanais laukums Maskavā Foto: Shutterstock

Maskavā aizturēts galvenais inženieris no privātās kompānijas, kas strādāja pie tirdzniecības centra "Vremena Goda", kur 22. jūlijā plīsušas karstā ūdens caurules rezultātā gāja bojā četri cilvēki, vēsta "Meduza", atsaucoties uz Krievijas Federācijas Izmeklēšanas komitejas preses dienesta ziņojumu.

Saskaņā ar Maskavas prokuratūras sniegto informāciju inženierim apsūdzība tika izvirzīta pēc Krievijas Federācijas Kriminālkodeksa 217. panta 3. daļas (rūpnieciskās drošības prasību pārkāpums, kā rezultātā nolaidības dēļ gāja bojā divas vai vairākas personas). Viņam draud līdz pat septiņiem gadiem cietumā.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 22. jūlijā Maskavas iepirkšanās centrā "Vremena Goda" sprāgusi karstā ūdens caurule, nogalinot četrus cilvēkus un ievainojot vairākus citus.

Krievijas ziņu aģentūra TASS vēsta, ka visi bojā gājušie bijuši iepirkšanās centra darbinieki.

"Telegram" kanāls "Shot" vēsta, ka 70 cilvēki guva ievainojumus. Mediji gan sniedz atšķirīgas ziņas - "Izvestija" ziņo, ka 50 cilvēki guvuši apdegumus, TASS vēsta, ka hospitalizēti trīs cilvēki, bet kanāls "Shot" ziņo par deviņiem hospitalizētajiem.

Krievijas ziņu aģentūra "RIA Novosti" vēsta, ka 18 cilvēki tika iesprostoti iepirkšanās centra ēkā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu