VIDEO Bēga pie mammas uz Sarkandaugavu: raidījums atklāj Kovaļova trīs iespējamos bēgšanas maršrutus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

23.jūlijā no Rīgas Centrālcietuma izbēga par slepkavības mēģinājumu aizdomās turētais, 1993. gadā dzimušais Māris Kovaļovs, kuru dažu stundu laikā izdevās aizturēt Sarkandaugavā. Raidījums "Degpunktā" atklāj noziedznieka iespējamo bēgšanas maršrutu.

Kovaļovam bija divas stundas laika, līdz viņa foto kļuva publisks. No cietuma viņš izmuka 13.45, bet pirmās ziņas un viņa foto preses rīcībā nonāca plkst. 15.36.

Lai no Centrālcietuma nonāktu Sīmaņa ielā, kur Kovaļovu noķēra, bēglim bija trīs iespējamie maršruti, ziņo "Degpunktā".

Pirmais un visātrākais bija doties pa Pērnavas ielu, pēcāk pa Senču, Krišjāņa Valdemāra un Duntes ielu. 

Otrajā variantā, lai pēc iespējas ātrāk nonāktu galapunktā pie mātes, izbēgušais, iespējams, izvēlējās doties pa Matīsa ielu, pēcāk pa Šarlotes, Krišjāņa Valdemāra un Duntes ielu.

Trešais variants - pa Vestienas ielu, virzienā uz Kroņu, Brīvības, Mazo Klijānu, Kazarmu, Kareivju, un Duntes ielu. Attālums kas jāveic, ir vislielākais – 8 kilometri. Patērētais laiks – stunda un 38 minūtes, vēstī raidījums.

"Degpunktā" ir skeptisks par Kovaļova spējām fiziski noiet tik garu distanci, pamatojoties uz to, ka Kovaļovam esot bijušas problēmas ar pārvietošanos. Raidījums neizslēdz versiju, ka noziedznieks izmantoja arī citus pārvietošanās veidus.

"Viņš atnāca. Kāja bija vai nu lauzta, vai kas tamlīdzīgs. Viņš pasēdēja te, un tad jau atbrauca un savāca, un aizveda. Viss. Kas tālāk būs, nav zināms," raidījumam stāsta mājas iedzīvotāja.

"Degpunktā" vēsta, ka policija bēgli noķēra Sīmaņa ielas namā, slēpjoties pie mātes.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu