Jaunavas un sutenere. Prigožins Sanktpēterburgas viesnīcā turējis harēmu (1)

Foto: Tero Vesalainen/Shutterstock
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Algotņu grupējuma "Vagner" dibinātājs un vadonis Jevgeņijs Prigožins, pēc neveiksmīgā dumpja Krievijā pārceļoties uz Baltkrieviju, pametis harēmu. Meitene, kas reiz bijusi daļa no viņa harēma, atklājusi, kas notiek Jevgeņija Prigožina intīmajā dzīvē, vēsta izdevums "The Insider".

Sieviete, kas pārdeva savu nevainību 

Izdevumam izdevies aprunāties ar kādu krievu sievieti, kura 18 gadu vecumā pārdeva savu nevainību Prigožinam un tagad saka, ka nožēlo šo lēmumu. Lai aizsargātu sievietes identitāti, izdevums viņu dēvē par Mašu. Viņas liecību apstiprināja seksa darbinieku arodbiedrība.

Liecībā teikts, ka Prigožina vajadzībām īpašā viesnīcā turētas meitenes, kuras ir aptuveni 18 gadus vecas.

Sieviete sacīja: "Viņš pasūtīja uzreiz daudz dažādu meiteņu, mazliet vecākas par 18 gadiem. Nodarbojās ar seksu bez prezervatīva, uzskatīja, ka tā apmainās ar enerģiju, šķidrumiem, it kā saņem no viņām jaunības lādiņu."

Pirms neveiksmīgā dumpja un pārcelšanās uz Baltkrieviju Prigožins Sanktpēterburgas viesnīcā "Solo Sokos" īrētās telpās turēja harēmu, kurā bija ļoti jaunas meitenes.

Prigožins esot arī veicis dīvainas darbības, piemēram, zem dzimumlocekļa ādas viņam iešūtas lodītes, kuras viņaprāt uzlabo viņa seksualitāti un baudu partnerēm. Maša stāsta, ka sekss ar tām patiesībā sievietēm bija sāpīgs un nepatīkams.

Maša vēsta: "Tas bija 2019. gada rudenī. Man bija 18 gadu, dzīvoju Sanktpēterburgā, biju dziļā depresijā un nācās doties uz slimnīcu. Tajā laikā es satiku citu meiteni, apmēram manā vecumā, - viņa bija izmesta no mājām un viņai ļoti vajadzēja naudu.

Viņa man jautāja, vai es nevēlos pārdot savu nevainību par 40 000 rubļu, bet viņa saņemtu komisiju."

Lielākā daļa jāatdod suteneriem

Maša piekritusi, lai arī pašai izmisīgi naudu nevajadzēja. Pēc tam kādā kafejnīcā Sanktpēterburgas galvenajā avēnijā Maša tika iepazīstināta ar Prigožina suteneri – aptuveni 30 gadu vecu sievieti ar gariem, tumšiem matiem.

"Viņa teica, ka man jādodas uz klīniku, lai pārbaudītu nevainību. Mani nosūtīja uz "Sogaz" klīniku, turpat prospekta otrā pusē. Reģistratūrā bija jāpasaka parole "Sieviešu sports"," Maša stāsta.

Pēc tam, kad Mašas nevainība tika apstiprināta, viņa tika nosūtīta uz "Solo Sokos" viesnīcu Vasiļjeva salā. "Šķiet, ka viņam un meitenēm vienmēr bija rezervētas telpas, un vienmēr bija cilvēki, kas viņas uzraudzīja," sacīja Maša.

Kā viņa norāda, bija meitenes, kurām par seksu viņš maksāja 5000 rubļu. Meitenes Mašai pastāstījušas, ka maksātājs ir Prigožins. Maša saka, ka zinājusi, kas viņš ir.

"Es pilnīgā šokā devos uz viesnīcas numuru un gaidīju viņu. Viņš sākotnēji klauvēja pie nepareizajām durvīm un domāja, ka es tās tīšām neatveru. Viņš bija dusmīgs," viņa saka. Kad Prigožins esot sapratis, ka tās nav īstās durvis, un iegājis Mašas istabā, meitene nekustīgi sēdēja gultā.

"Tas viss bija ļoti ātri. Viņam ir ļoti mazs dzimumloceklis, kurā zem ādas iešūtas kaut kādas bumbiņas. Viņš vienkārši atstāja naudu uz krēsla. Tur bija 100 000 rubļu. 40 000 palika man, 60 000 rubļu sutenerei."

Prigožins ļoti bieži ieradies šajā viesnīcā, kur meitenēm vienmēr vajadzējis būt gatavībā.

Kas ir Prigožins?

Kā vēsta ārvalstu mediji, Prigožins dzimis 1961. gadā Ļeņingradā (tagad Sanktpēterburga). Pusaudža gados viņu pieķēra un sodīja par zādzību, kas bija tikai pirmais no viņa daudzajiem aizvien nopietnākajiem noziegumiem, tad bruņotu laupīšanu un nepilngadīgo iesaistīšanu noziedzībā, kas viņam rezultējās ar gandrīz desmit gadiem aiz restēm.

Kādā 1980. gada marta vakarā 18 gadus vecais Prigožins un trīs draugi ap pusnakti izgāja no kādas Sanktpēterburgas kafejnīcas un pamanīja sievieti, kas viena gāja pa tumšo ielu.

Viens no Prigožina draugiem novērsa sievietes uzmanību, lūdzot cigareti. Kad viņa atvēra savu somiņu, Prigožins uzbruka viņai no muguras un sāka žņaugt, līdz viņa zaudēja samaņu. Viņa draugs novilka viņai kurpes, kamēr Prigožins izņēma zelta auskarus un iebāza tos kabatā. Jaunie noziedznieki aizskrēja, atstājot sievieti guļam uz ielas.

Tā bija viena no daudzajām laupīšanām, ko Prigožins un viņa draugi Sanktpēterburgā veica vairāku mēnešu laikā, raksta "The Guardian". Viņam tika piespriests 13 gadu cietumsods.

Prigožins tika atbrīvots no cietumsoda pēc nedaudz vairāk kā deviņiem gadiem - 1990. gadā, kad Padomju Savienība bija Mihaila Gorbačova "atklātības" un "pārbūves" reformu pilnbriedā. Kopā ar savas mātes otro vīru Prigožins atvēra ēstuvju ķēdi, kurā pārdeva hotdogus, kas, pēc viņa paša vērtējuma, piedzīvoja milzīgus panākumus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu