Gobzems bažīgs, ka māte var tikt izlikta no mājām. Bijusī sievasmāte komentē apsūdzības (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Skandalozais ekspolitiķis Aldis Gobzems jau kādu laiku publiski risina savas ģimenes nesaskaņas. Pavisam nesen viņš izdevumam "Privātā Dzīve" apgalvoja, ka bijusī sieva Krista mēģinājusi nozagt bērnu, un šī neesot vienīgā lieta, kas viņu satraucot. Gobzems apgalvo, ka bažas rada arī paša māte, kurai, iespējams, draudot izlikšana no mājas.

"Krista tagad iedomājas, ka liks ārā manu māti no manis būvētas mājas, kas paredzēta maniem bērniem," sašutis ir viņš.

"Privātā Dzīve" vaicāja Gobzema bijušajai sievasmātei Rotai, vai tiešām nolemts atstāt bijušo radinieci bez mājām. Viņa atbildējusi: "Spriežot pēc Zemesgrāmatā pieejamās informācijas, Alda Gobzema mātei ar jūsu pieminēto māju Mārupes pagastā nav nekāda juridiska sakara.

Pieļauju, ka Alda Gobzema māte ir tikai šīs mājas īrniece, kas gadiem nemaksā īres maksu. Turklāt varu droši apgalvot, ka vēl ziemā Aldis Gobzems man personīgi teica, ka nolēmis māti palūgt pamest iepriekš minēto īpašumu, bet tā jau ir Alda Gobzema personīgā darīšana," pauda Rota.

Nesen gan viņš "Facebook" ierakstā aprakstīja savā dzīvē piedzīvoto, minot arī bērnības ainiņas. Viņš atklāti rakstīja, ka bijis negribēts bērns. "Esmu teicis iepriekš, ka biju negribēts bērns. Jūs gribētu būt manā vietā? Būt negribētam? Ja nē, tad pasakieties Dievam un nodzīvojiet šo dienu ar prieku, ka Jums tā nav bijis. Un arī visas citas dienas nodzīvojiet ar prieku, ne tikai šo! Jūs noteikti negribat uzzināt, kā tas ir būt negribētam."

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 25. jūlija numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu